Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vaříte v kvalitním nádobí?

1. 11. 2008

Obrazek

Za poslední dva tři roky se začíná stále větší počet zákazníků vracet k výrobkům, které jsou vyrobeny v Evropě. To platí i u nádobí, na kterém si denně připravujeme jídlo a kde jde v první řadě o naše zdraví.
 
Po několika aférách tlakových hrnců z Asie, které nefungovaly a v lepším případě pouze „vymalovaly“ kuchyň. Po problémech rádoby nerezových příborů, teflonových pánví s odlupujícím se povrchem a celorepublikové akce hyper a supermarketů, kde si koupíte „nejkvalitnější titanové“ nádobí za pár stokorun a navíc není takové zboží trvale v sortimentu těchto marketů, ale jedná se o krátké nebo delší akce, asi málokdo z nás přemýšlí při nákupu o tom, kde bude řešit případnou reklamaci, když „nezničitelná a všemu odolná“ titanová pánvička najednou při běžném užívání přijde o část povrchu a na níž se odloupne nezničitelný super povrch.
 
Kam se potom máme obrátit? Do kamenných prodejen, kde mají „pořád to samé“ je zbytečné chodit, protože kdyby šlo opravdu o kvalitní zboží, tak by se již našla firma, která by tyto prodejny zásobovala.
 
Obchodníci, kteří na nás zákazníky denně čekají, totiž nebudou prodávat zboží, které po čase musejí brát k reklamačnímu řízení a vyřizovat opravy nebo výměny. Kazí to jejich pověst a přidává zbytečnou práci.
 
Jak z toho tedy ven? Možná navštívit diskuze na internetu, nechat si poradit názory těch co již nakoupili a nebo se poohlédnout po nějaké solidní firmě, která již funguje delší dobu, dělá stále stejný sortiment, a kde to nekončí inkasováním za dodané zboží.
 
Určitě by to mělo být zboží, které najdete i v kamenných prodejnách a nebo které vám doporučí nejlepší kamarádka. Za kvalitu ručí i zkušenosti výrobce.
 
Jedním z takových je i italská rodinná firma Ballarini, která byla založena v roce 1889 aObrazek od té doby se na základě požadavků zákazníků snaží o co nejlepší a nejkvalitnější výrobky.
 
Certifikáty kvality vítězství v různých mezinárodních soutěžích a hlavně celosvětový úspěch jejich výrobků svědčí o spolehlivosti a kvalitě za přijatelnou cenu.
 
Zboží není k dostání v žádném marketu, ale koupíte ho ve více než 430 kamenných prodejnách po celé republice a v několika internetových obchodech.
 
Nejširší nabídka je na www.panvicky.cz. Tento e-shop je i prezentací přímého a výhradního dovozce Ballarini do ČR a SR, firmy PANS s.r.o, která se specializuje na výrobky evropského původu a zaručuje jejich rychlé dodání díky svým pravidelně zásobovaným skladům.
 

Portugalské výrobky firmy EUMEL, španělské tlakové hrnce MAGEFESA, italské papiňáky BARAZZONI a v neposlední řadě i příborové sady Berndorf-Sandrik jsou důvodem, proč se jen za první pololetí roku 2008 prodalo několik desítek tisíc výrobků prostřednictvím e-shopů a kamenných prodejen od Aše po Třinec.

 

Obrazek 

Nabídka je neustále aktualizovaná a téměř každý měsíc doplněna o novinky.
Díky špičkové kvalitě a oproti konkurenci i luxusnímu balení, jsou linie titanového, platinového a gli speciali nádobí nejžádanějším zbožím po celé západní Evropě a v USA.
 
Staňte se i Vy spokojeným zákazníkem firmy distribuující jedno z nejkvalitnějších nádobí na světě!!!
 

Více na www.panvicky.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

platina

(Majka, 5. 5. 2012 22:37)

Jsem spokojená s nádobím značky AMT.Platinové nádobí.

.......

(Petra, 1. 11. 2008 23:39)

Nádobí znám, a mohu jen a jen doporučit. Vlastním pár kousků už několik let a stále jsou v perfektním stavu. Koukala jsem na stránky a nemají drahé formy na dorty, tak možná si udělám radost a něco si zase objednám ;o) Mějte se krásně Petra a Davídek

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×