Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vánoční inspirace - tipy na dárky pro děti i pro dědečky

9. 11. 2009

Vánoce každý z nás prožívá jinak, ale dobrý tip na dárek pro děti, manžela nebo rodiče se hodí snad každému. Nechte se proto inspirovat nabídkou tří eshopů, kde je pro každého něco! A pokud už máte dárky nakoupené, třeba oceníte tip, jak vyřešit předvánoční stres nebo i další nejen psychické potíže.

Úvodem bych se Vám rád představil. Jmenuji se Vladimír Přichystal, je mi 31 roků a provozování internetových stránek a obchodů mi pomáhá živit naši čtyřčlennou rodinu. Rád bych Vám některé z nich představil.

 

ObrazekTip první: Termofory.cz (www.termofory.cz)

Tento internetový obchod jsem spustil již v loňském roce a samotného mě překvapil zájem o rašelinové termofory, hřejivé plyšáky a hřejivé bačkory, které zde prodávám.

Rašelinový termofor ať již klasický, ledvinový nebo krční po nahřátí v troubě nebo v mikrovlnce nejen že vydává příjemné teplo, přináší i úlevu při bolestech zad, břicha, menstruačních bolestech nebo novorozeneckých kolikách. Prostě je to dárek, který hřeje a léčí.

Hřejiví plyšáci na rozdíl od toho přináší radost dětem a nejen jim. Osobně mi přijde milé, když dcerka přijde a poprosí o nahřátí slonečka, než s ním ulehne do postele. Plyšáci navíc i pěkně voní.

Obrazek


Hřejivé bačkory jsou ideálním dárkem pro lidi, kteří mají věčně studené nohy. Myslím, že každý takový člověk moc rád vymění teplé ponožky za voňavé bačkory, které tak krásně hřejí. Osobně mám pozitivní ohlasy hlavně od starších lidí a od žen, které si bačkory užívají po večerech u televize nebo počítače.

 

 

ObrazekTip druhý: ThajskéLucerny.cz (www.thajskelucerny.cz)

Thajské lucerny, létající lampiony neboli lampiony přání se staly hitem loňských Vánoc v Německu. V letošním roce vše nasvědčuje tomu, že budou hitem i u nás. Já tomu aspoň věřím, protože jsem se dosud nesetkal s nikým, kdo by thajskou lucernu vypouštěl a byl potom zklamaný. Nejhezčí na tomto dárku je, že udělá radost celé rodině. Jen si to sami zkuste napsat svá přání na lucernu, zapálit hořák a pozorovat, jak se vaše světélkující přáníčka vznesou a zmizí za obzorem.


Obrazek

 

 

 ObrazekTip třetí: moudréKnihy.cz (www.moudreknihy.cz)

Knížka, to je vánoční klasika. Myslím ale, že knížky, které prodávám zase tak klasické nejsou. Zdaleka nejprodávanější je
Svět bez hranic (autoři Dr. Joe Vitale & Dr. Ihaleakala Hew Len) a sám bych tuto knížku doporučil všem, kteří nejsou úplně spokojení se svým stávajícím
životem. Mně osobně tato knížka dala chuť pracovat na sobě a přinesla i pár malých zázraků.

Obrazek

Kromě knížek si můžete koupit i černé mýdlo Dudu-Osun a Sladký polibek (práškový nebo v tabletkách), což je přírodní ústní voda bez alkoholu vyrobená z rostliny stévie sladké. Díky sladké chuti ji mají rády nejen děti.




ObrazekTip čtvrtý: České-soutěže.cz (www.ceske-souteze.cz)

Předvánoční období je nesmírně bohaté na soutěže o nejrůznější ceny od maličkostí až po velké ceny jako zájezdy, elektroniku nebo automobily. Spoléhat se výhru určitě nejde, ale někdo v těch soutěžích přece vyhrát musí. Tak proč by se štěstí nemohlo usmát třeba právě na vás?!




ObrazekTip pátý: mojeEFT.cz (www.mojeEFT.cz)

Těšíte se na Vánoce, užíváte si přípravy a celkově je vám hezky a nic vás netrápí? Pak tento tip rovnou přeskočte.

Pokud však trpíte úzkostí, a nemusí jít samozřejmě o úzkost z Vánoc, nebo máte jiné psychické ale i fyzické potíže, vyzkoušejte terapeutickou metodu EFT (terapie emoční svobody). EFT terapie pomáhá řešit problémy jako negativní myšlení, depresivní náladu, smutek, přejídání, závislosti, nadváhu, vztahové problémy, nízké sebevědomí, nespavost, nervozitu, stres, problémy s učením...

Budu rád, když vám některý z mých tipů dobře poslouží a když dárky nakoupené v mých obchodech udělají radost těm, kteří je dostanou. A pokud by snad radost nepřinesly, můžete je až do konce ledna vrátit. Samozřejmě vám vyplatím plnou cenu zpět.

Případné dotazy zodpovím v diskusi pod článkem. Jen mi, prosím, nepište, že je článek reklama jak bič. Vím to. ;-)

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×