Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÁNOCE S GRANT´S - JSTE AUTOREM SVÉHO ŽIVOTNÍHO PŘÍBĚHU

Chcete obdarovat své nejbližší dokonalým požitkem? Dopřejte jim nejstarší skotskou míchanou whisky Grant´s! Jedinečná chuť okouzlí smysly a naplní člověka svobodou a inspirací. Pozornost zajisté zaujme ikonická lahev a dárkové balení s originálními trojhrannými sklenicemi.

Tajemství nezaměnitelné chuti Grant´s whisky je ukryto v kombinaci nejlepších sladových whisky, a to Glenfiddich, The Balvenie a Kininvie. Dosahují neobvykle vysokých hodnot, když tvoří 40% celkového obsahu. Následuje uložení whisky do tzv. „snoubících“ sudů na několik měsíců, které jí zajistí konzistenci chuti. Nejvíce oceňovaná skotská míchaná whisky se vyrábí podle původní receptury v rodinné palírně již po dobu pěti generací. Originální recepturu míchání Grant´s whisky vytvořil William Grant roku 1898.

Sdílejte osobitou chuť s rodinou a přáteli
Podělte se o svůj osobitý zážitek v kruhu svých nejbližších! Pozvěte je na skleničku tradiční Grant´s whisky a hledejte společně její rozměry. Chutná vám více whisky na ledě, nebo podávaná při pokojové teplotě? Kreativitě se meze nekladou. Dokonalého efektu potom dosáhnete, pokud budete servírovat jedinečný nápoj v originálních sklenicích. Příchozí návštěva zajisté kladně ohodnotí vaši preciznost, velkorysost a dobrý vkus.
 2.jpg
1.jpgGrant´ s originálními sklenicemi
Whisky Grant´s Family Reserve
2 sklenice Grant´s
Cena: 399,- Kč
 
Grant´s v elegantní plechové dóze
Whisky Grant´s Family Reserve
Cena: 359,- Kč

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×