Jdi na obsah Jdi na menu
 


Udělejte radost nejen svým blízkým kávou Douwe Egberts

19. 12. 2011

Nejoblíbenější svátky roku jsou už za dveřmi. Každoroční nákupní horečka a stres nás pomalu a jistě přivádějí k šílenství. Ale na samém konci předvánočního úklidu, pečení cukroví, vybírání stromečku a nákupu dárků nás čeká sladká odměna - den, kdy jsou si snad všichni blíž a atmosféra je naplněná láskou, klidem a pohodou - zkrátka duchem Vánoc.

 Představte si situaci: Nečekaně vás překvapí vzdálení příbuzní, soused, pošťák či pošťačka nebo se dokonce váš drahý zapomene zmínit o návštěvě šéfa, a vy nemáte žádný dárek, žádnou vhodnou pozornost. Zachvátí vás panika a pravděpodobně začnete v mysli probírat všechny možné i nemožné způsoby, jak se z této situace s grácií dostat. Ale to se vás netýká, pokud budete mít v záloze milý a voňavý dárek pro všechny neočekávané události. V šálku lahodné kávy Douwe Egberts se skrývá více, než byste si mysleli – láska, radost i inspirace. Kávovým překvapením tak uděláte radost zaručeně všem.  
 
nepojmenovany-1guz.jpgNechte se inspirovat kávou Douwe Egberts Excella či Espresso a dopřejte skvělou chuť kávy sobě i svým blízkým. Chvíli, na které vám záleží, si můžete vychutnat s prémiovou kávou Excella, vyrobenou 100% z odrůdy Arabica. Prodává se v baleních po 100 a 250 gramech a také v dárkovém balení s 2 x 250 g. Připravit si ji můžete jako tureckou či překapávanou kávu, ale také jako espresso. Váš espresso kávovar jistě ocení také luxusní kávu Douwe Egberts Espresso, která je složená výhradně z vybraných zrnek odrůdy Arabica. Milovníkům kvalitní kávy můžete udělat radost buď mletou, nebo zrnkovou verzí pražené kávy Espresso v baleních po 250 gramech.
 
Krásné Vánoce všem!
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×