Jdi na obsah Jdi na menu
 


Udělejte dětem radost!!!

29. 9. 2009
ObrazekDobrodružné příběhy rodinky trolů
 
Uprostřed lesa v útulné chaloupce bydlí rodinka lesních trolů. Trolíci prožívají mnohá napínavá dobrodružství: najdete tu příběh o zlých trolech práskalech, o zázračných prstech tetičky Grundy, o trpaslíkovi Karfunklovi, o třešňových hoších, divokých vrbových kočkách. Každý večer vás čeká příběh na dobrou noc.
 
210 x 270 mm, 238 stran

 Obrazek

Malá princezna – album pro holky

Staň se princeznou, která jezdí v kočáře, tančí na bále a princové se pro ni utkávají na turnajích! Stačí, když vložíš do knihy svoji fotografii, a rázem se staneš perfektní princeznou!
 
140 x 130 mm, 8 stran
 

 

ObrazekPrvní slova

Vytváření jednoduchých slov pomocí 24 barevných dřevěných kostek s písmeny a s knížkou plnou veselých obrázků se pro dítě stane zábavnou hrou a užitečnou aktivitou.
Hrou s barevnými kostkami si dítě rychle osvojí abecedu a naučí se podle obrázků sestavovat jednoduchá slova. Práce s obrázkovou knížkou a s kostkami může být doplněna vlastní tvořivou hrou.

Krabička s kostkami pro malého čtenáře je určena předškolním dětem. Rozvíjeny jsou následující dovednosti:
* sestavování jednoduchých slov
* rozšiřování slovní zásoby
* první čtení
* senzomotorická koordinace a zručnost
 
 
325 x 230 mm, 14 stran

Obrazek
Kolik je zvířátek?

 
K nápaditým dětským knížkám se řadí nová edice Kdo to ví, odpoví s otočným kolečkem, kterým děti odpovídají na dané otázky z knihy.
 
205 x 240 mm, 10 stran
 


ObrazekMalé slečny
 
Čtyři 96dílná puzzle
Karolína, Aneta, Linda, Eliška, Sandra, Klára, Lucie a Tereza − zkrátka parta nejlepších přítelkyň, které společně tráví čas, milují hudbu, tanec a pravou holčičí zábavu. Chceš se k nim přidat? Poskládej všechna čtyři 96dílná puzzle a budeš tak trochu jednou z nich. Dobře se bav!
 
 
390 x 265 mm, 10 stran

 

Knihu vydalo nakladatelství Rebo Productions CZ.
http://www.rebo.cz
 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×