Jdi na obsah Jdi na menu
 


TV Spektrum nabídne divákům premiérové díly oblíbeného seriálu Mistři švindlu

11. 2. 2011

mistri-svindlu_2.jpg

Ukazovat triky, podvody, krádeže, klamání lidí, lsti, aby se jim diváci mohli příště vyhnout. To je hlavní náplň populárního pořadu Mistři švindlu, který si za šest odvysílaných sezon získal mnoho fanoušků. Na obrazovky TV Spektrum teď míří premiérové epizody ze sedmé řady, které divákům ukáží ještě troufalejší, nečekanější triky a podvody. V nových dílech nebudou scházet oblíbené sázky o drinky, švindlířům budou navíc nově pravidelně pomáhat nejrůznější celebrity. Sedmá série startuje v neděli 13. února v 16.30 na stanici TV Spektrum.
Krásná Jessica, šarmantní Alex a ledově klidný Paul si opět pro diváky připravili nepřeberné množství neuvěřitelných ukázek ze světa podvodů a lstí. Diváci se tak dozví, jaké triky podvodníci zkoušejí, když chtějí získat naše údaje o kreditních kartách a heslech do počítače, nebo jak se nás snaží napálit při krádeži auta. Švindlíři tak na vlastní kůži zkusí obalamutit klenotníka, což skončí vyrabování jeho obchodu, ukáží triky při falešné hře u pokerového stolu, nebo jak se postupuje při podvodech s falešnými obrazy.
Při těchto neuvěřitelných případech budou v každém díle našim třem švindlířům asistovat slavné osobnosti, aby pomohly zbavit nic netušící oběti obsahu jejích kapes, nebo je jinak napálit. Na obrazovce se tak objeví například populární anglický zpěvák a skladatel Matt James Willis, hvězda taneční soutěže BBC Brendan Cole, přitažlivá televizní redaktorka Zöe Salmon, někdejší modelka Lisa Snowdon či anglický zpěvák a herec Antony Daniel Costa.
I v nových epizodách bude věnováno místo sázkám o drink a žertovným podfukům, které se staly v dřívějších sezónách nedílnou součástí pořadu. Stále platí, že kdo prohraje, musí zaplatit vítězi skleničku, a je nadmíru zajímavé, že Mistři švindlu mají pokaždé pití zadarmo…
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×