Jdi na obsah Jdi na menu
 


TRADIČNÍ POMOCNÍK DO KAŽDÉ KUCHYNĚ V NOVÉM KABÁTKU

15. 1. 2012

Smažení patří jednoznačně mezi nejoblíbenější přípravu jídel nejen v české kuchyni. Je skvělé, když se při tom v kuchyni můžeme vyhnout nepříjemnostem, jako je přepalování tuku, prskání, mastných skvrn nejen na stěnách či složité likvidaci oleje. Tomu všemu přejdeme, využijeme-li 100% rostlinný tuk Omega.omega_redesign_cmyk.jpg

Omega se při správném použití nepřepaluje a neprská. Přípravu tolik oblíbených smažených nebo pečených pochoutek s ní tudíž zvládne opravdu každý. Omega by neměla chybět v žádné domácnosti - má nyní nový obal, její tradiční receptura a univerzální použití však zůstávají stejné.
Oceníte ji jak při smažení a fritování, ale i na pečení
Omegu na rozdíl od jiných tuků však můžete použít kromě smažení i na pečení masa. Výborná je i do těsta či na přípravu čokoládové polevy.
Opětovné použití a bezproblémová likvidace
Omega po použití a vychladnutí na pánvi ztuhne opět do bílé hmoty. Takto ztužený tuk vydrží do dalšího použití. Stačí ho skladovat do teploty 20°C. Při dalším použití se opět změní v kapalný tuk a můžeme smažit znovu dozlatova. Teplota 20°C platí i pro skladování nového balení tuku, není nutné jí skladovat v lednici.
Omega šetří peněženku
Nejen díky možnému opětovnému použití, ale i při přípravě polev - jen si spočítejte, kolik zaplatíte za hotovou polevu a kolik jí potřebujete ve srovnání s klasickou přípravou polevy z Omegy a čokolády na vaření či kakaa.
Omegu najdete nyní ve vašem obchodě v novém obalu za doporučenou maloobchodní cenu 27,90 Kč.
Více informací a recepty s využitím tuku Omega najdete na www.mojeomega.com
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×