Jdi na obsah Jdi na menu
 


Toast multigrain: Křupavé pečivo vždy po ruce

10. 4. 2016

0037477-nemocni-z-leku.jpg

Praktické pečivo, které můžete mít neustále v zásobě a vychutnat si kdykoli jeho křupavost? Ano, prosím! Přesně takové jsou Toasty multigrain – vždy čerstvé a plné chutných semínek – lněných, slunečnicových a sezamových. Vyzkoušejte je například s rajčátky, mozzarellou a kapkou olivového oleje nebo si rovnou připravte Toasty s uzeným pstruhem podle jednoduchého receptu.

Semínka obsažená v Toastech multigrain jsou zdrojem bílkovin, vitamínů B a E i „zdravých“ tuků – omega-3 mastných kyselin. Díky svému složení pomáhají s prevencí kardiovaskulárních onemocnění, ale také příznivě ovlivňují trávení, zlepšují kvalitu vlasů, nehtů i pokožky. A navíc jsou neuvěřitelně chutná.

Toasty multigrain mají dlouhou trvanlivost a zůstanou díky svému praktickému balení dlouho čerstvé. Můžete je tak mít vždy v zásobě a využít ve chvílích, kdy nebudete mít čerstvé pečivo, nebo prostě jen budete mít chuť na lahodné křupavé toastíky!

 

Zapékaný uzený pstruh s Toasty multigrain

4 porce
8 ks Toastů multigrain
200 g uzeného pstruha
250 g čerstvého špenátu
1 cibule
2 stroužky česneku
Čerstvá bazalka
3 lžíce olivového oleje

Na oleji orestujeme najemno nakrájenou cibuli, přidáme česnek a čerstvý opraný špenát. Chvilku necháme dusit na mírném plamenu, dokud špenát nezavadne. Poté osolíme a opepříme. Na plech si připravíme multigraint Toasty, potřeme je olivovým olejem a rozdělíme na ně připravenou špenátovou směs. Na toast naaranžujeme kousky pstruha a vše dáme na cca 10 – 15 minut zapéct na 180 °C. Poté dozdobíme čerstvou bazalkou a teplé podáváme.

Toasty multigrain jsou k dostání v běžné obchodní síti, balení 125 g za 34,90 Kč. www.racio.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×