Jdi na obsah Jdi na menu
 


To nejlepší mlsání na Den dětí? Hrošíci s hořkou čokoládou!

12. 5. 2016

Přemýšlíte už, jakým mlsáním podarovat vaše ratolesti na Den dětí? Poradíme vám! Každé dítko bude mít radost z veselého Hrošíka RACIO s hořkou čokoládou. Kromě roztomilého obalu potěší děti i poctivá hořká čokoláda, která se rozplývá na jazyku. A jako bonus budete vědět, že svým potomkům dáváte to nejlepší, Hrošíci jsou totiž ceněny i poradenským centrem Výživa dětí.

Rýžové chlebíčky obsahují 50 procent pufované rýže a 50 procent hořké čokolády. Mají praktické balení, které se pohodlně vejde nejen do batůžku, ale i do kapsy, takže jej může mít dítko pořád při sobě a když jej přepadne mlsná třeba na výletě, má záchranu hned po ruce. A potěší i mlsaly, kteří musí dodržovat bezlepkovou dietu, lepek totiž neobsahují. 

 

11.jpg  10.jpg

 

O tom, že jsou hrošíci pro děti dobrou alternativou běžných sladkostí, svědčí i fakt, že jsou k dispozici dětem ve školách ve školních automatech Happysnack, které zaštiťuje poradenské centrum Výživa dětí. Jeho profesionální nutriční terapeutky pečlivě kontrolují, zda jsou dobroty v automatech pro děti vhodné a jen ty nejlepší projdou jejich přísným hodnocením.

Vyzkoušejte tedy letos něco jiného než bonbony nebo klasické tyčinky a sáhněte po rýžových hrošících RACIO. K dostání za 11,90 Kč. www.racio.cz

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×