Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tipy na vánoční dárky pro děti

17. 11. 2010

Ve spolupráci s internetovým hračkářstvím Dráček.cz jsme pro Vás připravili tipy na vánoční dárky pro děti, zkuste nahlédnout, třeba se necháte inspirovat. Vybírali jsme totiž takové dárky, které zpříjemní Vaše společné chvilky při vaření nebo při hraní s Vašimi dětmi

 Stavebnice – pro společné chvíle strávené s dětmi nejen o Vánocích
 
 
seva.jpgVzpomínáte si na stavebnice SEVA? Možná je znáte ze svého dětství, moc se od té doby nezměnila, ale pořád má své kouzlo. Postavit si stolek a židličky, nebo dům nebo jakýkoli dopravní prostředek. Vše záleží jen na fantazii. Dnes už SEVA myslí také na holky a nabízí stavebnice v růžové barvě.
 
Zajímavou stavebnicí pro letošní vánoce je určitě nová česká stavebnice Gecco, kterázoob.jpg získala několik zasloužených ocenění. Nejznámější jsou tituly: Správná hračka 2010 a Hračka roku. Neméně zajímavé jsou nové stavebnicí ZOOB a Teifoc. Kdo by nechtěl postavit si svůj vlastní dům? Stačí vybrat jaký. ZOOB je zase úplně jednoduchá stavebnice skládající se z 5 základních stavebních dílků, které lze spojovat dohromady různým způsoby a záleží jen na fantazii a šikovnosti dítěte, jestli vyrobí hada nebo panáčka nebo něco složitějšího.
 
 
 
 
pexetrio.jpgRozvíjejte znalosti svých dětí a při tom se skvěle bavte. Možná, že Vás překvapí Vaše vlastní (ne)znalosti.
 
Mají Vaše děti rády pexeso? Pak budou milovat pexetrio! Pexetrio není nic jiného než chytřejší pexeso se třemi kartičkami. Ty ale nejsou ozdobeny stejnými obrázky, ale tematicky podobnými a občas budete muset opravdu přemýšlet, co k sobě patří.
 
Na Dráčkovi najdete také velké množství vzdělávacích a kreativních sad a her, didaktických a motorických hraček, velmi oblíbené jsou stále nové a nové stolní hry pro všechny věkové kategorie
 
 
Vaříme s dětmi – pomůcky pro malé pomocnice a pomocníky
 
 
 drevene-kuchyn.jpg
Zamilovaly si Vaše děti pobyt v kuchyni? Pořiďte jim vlastní kuchyňku. Novinkou v Dráčkově nabídce jsou dětské dřevěné kuchyňky. Ale jsou opravdu jen pro náročné a disponující velkým prostorem.  Pro společné vaření máme pro Vás dětské zástěrky i zástěry pro dospělé, takže Vy i Vaši pomocníci, můžete mít stejné.
 
Tato vtipná sada obsahuje zástěru, chňapku, příručník a prostírání a zaručeně pobaví!
 

tip-od-raduzy.jpg

 
A co ještě na Dráčkovi najdete?
 
 
Do tak krátkého článku se nemohly vejít všechny krásné hračky, které na Dráčkovi najdete. Proto Vás jistě potěší speciální kategorie Vánoční dárky pro děti, kde najdete výběr toho nejlepšího z Dráček.cz. Jako malou ochutnávku můžeme jmenovat: dětské karnevalové kostýmy, maňásky a krásná loutková divadla, nejrůznější školní potřeby i školní tašky, dětské povlečení nebo kouzelné kapsáře za postel, které jsou Dráčkovou specialitou.

 

povleceni.jpg kapsare.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×