Jdi na obsah Jdi na menu
 


Televizní stanice Zone Reality

29. 1. 2010

Obrazek

Programové tipy: 

Australská vyšetřovací služba

Zamrazí vás, když se řekne „zmasakrovaní chlapci“ či „tělo ve sportovní tašce“? Aby taky ne. Ale je čas podívat se realitě do očí, neodvracet hlavu od televizní obrazovky, když se na ní objeví nejtemnější realita nahánějící často hrůzu a děs. Nejděsivější zločiny vrahů či únosců z prostředí Austrálie na vás čekají každý všední den od 21 hodin na kanále Zone Reality.

Vedle kruté reality se seznámíte také s fascinující, titěrnou prací policie, která často na hranici sebeobětování vedla k dopadení těch největších kriminálníků Austrálie, kteří páchali ty nejhrůznější činy.

Televizní stanice Zone Reality Vám přináší realitu v té nejčistší podobě. Žádní herci, žádné zvláštní efekty a předem dané scénáře. Jen lidské příběhy, které Vás šokují či pobaví.


Australská vyšetřovací služba na Zone Reality

Odvrácená strana mince. Odvrácená strana zeměkoule. Krutá realita vycházející ze životních příběhů nevinných obětí a největších kriminálníků Austrálie. Jediná stopa nejděsivějších zločinců nezůstala bez povšimnutí. Titěrná a obětavá práce kriminalistů vás provede jednotlivými případy krok za krokem. Skutečné odhalování zločinu jen pro ty nejodvážnější, kteří se nebojí podívat realitě do očí.

 

Dobrodružná kriminalistika

V únoru každý všední den ve 23:35 na ZONE REALITY

Seriál Dobrodružná kriminalistika nabízí fascinující pohled do světa forenzní vědy a jejích metod, které vedou k objasnění zločinů, jež by jinak zůstaly navždy bez pachatele. Je vědou, která dokáže poslat podezřelé do vazby anebo je naopak propustit na svobodu.

Každá epizoda sleduje opravdové vyšetřovatele spolu s forenzními vědci, kteří rozkrývají záhady obestírající vždy jeden určitý kriminální případ.

Prostřednictvím svého inovativního vypravěčského stylu zkoumá Dobrodružná kriminalistika vědu ve službách kriminalistů, přičemž se vydává do oblastí biologie a genetiky (zkoumání DNA), toxikologie (vědy o jedech), entomologie (vědy o hmyzu), antropologie (zkoumání kostí) a také behaviorální a geografické analýzy kriminálních aktivit.

Zone Reality

Zone Reality je TV stanice inspirovaná životem

Žádní herci, žádné zvláštní efekty a předem dané scénáře. Zone Reality přináší naprosto unikátní pořady plné nepředvídatelných a neobyčejných situací, tak jak je napsal sám život .. zkrátka reality v té nejčistší podobě. Zone Reality Vás vtáhne do úžasného a strhujícího dobrodružství viděného očima lidí, kteří jej prožívají. Neuvěřitelné lidské příběhy, které vás šokují, dojmou a pobaví.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×