Jdi na obsah Jdi na menu
 


T6R – PATŘÍTE MEZI NĚ?

30. 4. 2009

Obrazek

Vy a vaše auto. Jste sehraná dvojka nebo trpíte kdykoliv je potřeba ho dát do servisu? Udělejte si krátký test a zjistíte, jestli patříte mezi ně – ženy co nerady jezdí do servisu. Možná vás překvapí, jak jednoduché je řešení.
- Svítí-li vám neznámé světýlko na palubní desce, hned raději zavoláte manželovi, o co jde?
- Máte žaludeční problémy při představě, že jedete do servisu a musíte někomu vysvětlit poruchu auta, o které nic nevíte?
- Oddalujete návštěvu autoservisu na pozdější dobu, i když by si ji váš čtyřkolý miláček už zasloužil?

Odpověděly jste na všechny otázky kladně, patříte nejspíš k té skupině žen, které se zrovna nevyžívají v návštěvách autoservisu a tuto povinnost s radostí přenechají drahé polovičce.

Obrazek

Proč nám to dělá takové problémy?
Ženy obecně nerady jezdí do autoservisů, které vnímají jako doménu mužů a často je k nim v autoservisech také tak přistupováno.
Co bychom v autoservisu uvítaly? „Nejvíc by mě potěšila přátelská a vstřícná atmosféra,“ říká Lucie, která pracuje na pozici manažerky a do servisu jezdí jen v případech nejvyšší nutnosti. Dodává, že by se jí líbilo, kdyby jí mechanik se vším poradil a vysvětlil v ženské řeči.
Záchrana na dohled
I když to zní nereálně, existuje pár autoservisů, které jsou připraveny i na ženy, které nejsou odbornicemi v oboru. Některé servisy to mají přímo ve strategii podnikání. Máte-li navíc auto značky Volvo, máte vlastně vyhráno. V Praze je otevřen autoservis T6R, kam se ženy nemusí bát. Na ženy řidičky jsou zde připraveni a podle toho se k nim také chovají. Důkazem toho je emoční benefit – především vůči ženám – kterým se může servis pochlubit.
ObrazekMilé dámy, odhoďte stud a nervozitu a vyrazte do autoservisu, který si klade za cíl vaší plnou spokojenost. Dokážete tím sobě i svému partnerovi, že na to máte.
V servisu T6R dostanete navíc záruku na použité autodíly. Dalším kladem je i velmi rozumná cena.

Bližší informace naleznete na www.t6r.cz

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×