Jdi na obsah Jdi na menu
 


STYLOVĚ DO MĚSTA, DO ŠKOLY I NA VEN? S TAŠKAMI, BATOHY Z E-SHOPU CATGANG

7. 9. 2010
Chceš na sebe strhnout pozornost a jednou pro vždy vytřít svým kámoškám zrak s opičákem Juliem? Svézt se na módní vlně s taškou O´Neill? Cítit se jako hudební MTV star? Anebo být prostě třídní klasik s doplňky Converse? Pak přišel čas mrknout na e-shop CATGANG a vybrat si tašku, batoh, penál, diář, sešit, šanon a spoustu dalších vychytaných kousků nejen do školy. Zkus třeba značky PAUL FRANK INDUSTRIES, O´NEILL, MTV nebo CONVERSE.
 
 
Tašky a doplňky Paul Frank Ti zaručeně vylepší náladu i v tom nejhorším počasí. Křiklavě růžová i jiné pastelové barvy Tě vždycky rozveselí a o hravém opičákovi Juliovi ani nemluvě! Kamarádky Ti budou závidět a kluky tím stoprocentně upoutáš.
 
Naše tipy:
 

Obrazek

Červená taška Paul Frank Love Messenger red
Rozměry: 30 x 36 x 10,5 cm
Celkem 4 kapsy 
Cena: 1200,- Kč

 
 

 

Obrazek

Penál Paul Frank Love White
Rozměry: 23 x 8 cm
Cena: 350,- Kč

 
 

 

 

Jen málokdo by odolal možnosti surfovat na Havaji. Teď to právě nejde? Nevadí, oblíbená značka všech surfařů O´NEILL Ti to vynahradí. Trochu sportovní, s nádechem léta, ale hlavně šik! Stačí si jen vybrat.

 

 

Obrazek

 

Taška O´Neill Hawai Bowler white
Rozměry: 27 x 46 x 16 cm
Celkem 3 kapsy
Cena: 1340,- Kč

 
 

 

 

Obrazek

 

Taška O´Neill Hawai Shopper grey
Rozměry: 35 x 39 x 12 cm
Celkem 3 kapsy
Cena: 1070,- Kč

         

 

 

 

Se značkou CONVERSE nikdy neuděláš chybu. Budeš IN a rozhodně ne usedlá. Kluci ocení Tvůj vkus a sami si nějaký povedený kousek zakoupí. Prostě klasika a bez té to nejde. A už jsi viděla ty stylové leopardí penály?

 

Obrazek

Penál Converse Leopard 1 black
Rozměry 23 x 8 cm
Cena: 270,- Kč

 

 

 

Obrazek

 

Školní sešity Converse Leopard 15
Cena za 3 ks: 130,- Kč

 
 
 

 

 

MTV byla první hudební TV stanice na světě. Tedy žádná kopie, originál, nyní už kultovní záležitost. I Ty buď originální a vsaď na tašky, batohy a penály značky MTV.

Jsou decentní a zároveň naprosto trendy. Skvělá volba!
 

 

Obrazek

Taška MTV Mash Messenger black
Rozměry: 30 x 36 x 11 cm
Celkem 4 kapsy
Cena: 1070,- Kč

 

 

Obrazek

 

Batoh MTV Mash 1 Navy 
Rozměry: 43 x 30 x 17cm
2 velké a uvnitř 3 malé kapsy
Cena: 1070,- Kč

 
 
 

 

O obchodu CATGANG 
Internetový obchod není jen o značkách Paul Frank Ind., Converse a MTV. Vybrat si zde můžete například z tašek tak věhlasných jmen jako Dunlop, Lonsdale London, Gola Classic a mnoha jiných. E-shop dále nabízí boty, mj. značky Melissa, Macbeth, Botas a Converse, kožené pásky Lowlife, čepice, šátky, kalhoty, skvělá trička a mikiny, módní doplňky, bižuterii, značky Desigual, Skunkfunk, Willey. Nabídka se neustále rozšiřuje. Obchod www.catgang.cz jednoduše vybírá za vás, a to již 6. rokem. Rozhodující slovo má přitom originalita, trend a šmrnc! Navštivte www.catgang.cz a najděte si to pravé pro Vás!

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

penal

(nikola, 29. 11. 2013 18:38)

kde muzu sehnat ten penal converse leopard 1 black?

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×