Jdi na obsah Jdi na menu
 


Stella, skvělá partnerka do kuchyně, čtyřikrát jinak!

16. 6. 2011

Ženské křestní jméno Stella pochází z latiny a znamená „hvězda“. Stella je také jméno - bezpochyby příznačné - oblíbené tradiční české značky tuku na pečení. Stella nyní přichází na trh se třemi novými variacemi pro studenou kuchyni.

kak064-stella-extra-3d_srgb_150dpi.jpgVedle tradiční Stelly Extra na pečení, je na pultech k mání skvěle roztíratelná a lahodná Stella Máslová, pro celou rodinu nejvhodnější Stella Rodinná a do třetice Stella Linie se sníženým pětadvacetiprocentním obsahem tuku. Všechny tři nové Stelly pro studenou kuchyni obsahují důležité vitamíny rozpustné v tucích A, D3 a E. Vedle toho jsou rostlinné oleje a tuky zdrojem esenciálních mastných kyselin, které jsou pro zdraví lidského těla naprosto nezbytné. Rostlinné tuky by tak ve vašem každodenním jídelníčku rozhodně neměly chybět.
 kak171_01_v01_r-3d_stella-maslova-redesign-450g_cmyk-300dpi.jpg
Stella Extra, která díky svému poctivému obsahu 80% procent tuku drží primát mezi margaríny na pečení na českém trhu, zajišťuje hospodyňkám při každém pečení široké uplatnění a profesionální výsledek. Je vynikající na pečení jemného pečiva a cukrářských výrobků, báječně se hodí také na přípravu krémů a náplní. Zkrátka a dobře Stella Extra přináší potěšení z pečení všem kuchařům a kuchařkám již dlouhou řádku let. Nyní, díky novým třem variantám, oceníte Stellu i ve studené kuchyni!
 
Nová Stella Máslová je určena především těm, kteří mají rádi tradiční chuť másla. Spojuje lahodnou máslovou chuť s přednostmi rostlinného tuku. Je zdrojem vitamínů rozpustných v tucích (A, D3, E) a esenciálních mastných kyselin, jejichž jediným přirozeným zdrojem jsou jinak mořské ryby. Navíc se Stella Máslová výborně roztírá! Na přípravu snídaně tak nemusíte čekat ani minutu ani se nemusíte pouštět do vyčerpávajícího zápasu se ztuhlým máslem. Stella Máslová je připravena k okamžitému použití. A její máslová chuť vás jistě velmi mile překvapí. Všechny tři nové varianty margarínů pro studenou kuchyni se prodávají v praktických plastových vaničkách o hmotnosti 450g. Je jen na vás, kterou z variant zvolíte. Ať vám chutná!
 
Doporučené maloobchodní ceny:
Stella Extra, balení 250g – 19,50 Kč
Stella Máslová, balení 450g – 34,90 Kč
Stella Rodinná, balení 450g – 34,90 Kč
Stella Linie, balení 450g – 29,90 Kč
 
 
Více informací na nových webových stránkách: www.mojestella.com
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

"Nová Stella Máslová je určena především těm, kteří mají rádi tradiční chuť másla"

(majdalena, 25. 1. 2012 8:42)

Podle mně klasické máslo chutná úplně jinak... a hlavně - mnohem lépe.

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×