Jdi na obsah Jdi na menu
 


Šťastný výherce si z Freeportu odvezl nový Roomster!

26. 1. 2010

ObrazekOutletové centrum Freeport rozdávalo svým zákazníkům v listopadu a prosinci ve vánoční soutěži statisíce korun. Z hlavní výhry v podobě osobního automobilu Škoda Roomster se mohl radovat osmadvacetiletý učitel z Ostravy.

 

Outletové centrum Freeport v Hatích u Znojma přichystalo na sklonku roku 2009 pro své zákazníky kromě obřích předvánočních výprodejů také velkou soutěž. Od 5. listopadu do 17. prosince měli zákazníci každý den šanci vyhrát poukázku na nákup ve Freeportu v hodnotě deseti tisíc korun. Na jednoho šťastlivce čekala hlavní cena v podobě osobního automobilu Škoda Roomster. Šťastným majitelem nového vozu Škoda Roomster se stal Jiří Sikora, osmadvacetiletý učitel z Ostravy, který si udělal předvánoční radost v Kenvelu. Slavnostní předání hlavní ceny vítězi proběhlo ve Freeportu 20.12.2009 za účasti Petra Bendeho, stříbrného finalisty druhé řady soutěže Česko hledá SuperStar, nové Tváře Freeportu Drahomíry Benkovičové a představitelů Freeportu.


Byl to pro mě skutečně šok. V pátek pozdě odpoledne mi volal někdo z Freeportu, že jsem vyhrál auto. Vůbec jsem tomu nemohl uvěřit, ještě nikdy jsem nic nevyhrál a Škoda Roomster mi takhle spadla z nebe. Došlo mi to teprve, když jsem si auto z Freeportu v neděli odvážel“, uvedl Jiří Sikora ke své výhře.


Účastnit soutěže se mohl každý zákazník, který na informačním centru ve Freeportu předložil účtenky z téhož dne v minimální hodnotě tisíce korun, zaregistroval se a zodpověděl na soutěžní otázky týkající se počtu návštěvníků Freeportu a webových stránek www.freeport.cz, kteří se do soutěže zaregistrovali v onen konkrétní den, potažmo za celé období předvánočních výprodejů. Každý den pak byl pak zákazník s nejlepším odhadem odměněn poukázkou na nákup zboží za deset tisíc. Celkem tak ve Freeportu rozdali poukázky za 420 tisíc korun. Na konci soutěžního období byl vybrán soutěžící, jehož odhad celkového počtu návštěvníků se nejvíce blížil skutečnosti. Nejlepší odhad prokázal právě ostravský učitel Jiří Sikora a obdržel tak hlavní cenu, osobní automobil Škoda Roomster.


Základní údaje o Freeport International Outlet

Freeport, první outletové centrum, které vzniklo v České republice, se nachází na bývalém hraničním přechodu Hatě u Znojma. Nájemní plocha českého Freeportu je 22 000 m2. Návštěvníci mají na výběr z více než 200 světových značek v 70 obchodech. Freeport prodává značkovou módu za ceny, které jsou díky unikátnímu obchodnímu systému minimálně o 30 až 70 % nižší než v běžných obchodech po celý rok. Nízkých cen Freeport dosahuje tím, že značkové obchody zde nabízejí zboží z právě dobíhajících kolekcí nebo vzorky pro nadcházející sezónu.


Outletové centrum Freeport International Outlet v Hatích vybudoval mezinárodní koncern Freeport plc, který byl do roku 2007 obchodován na Londýnské burze. Od svého založení se společnost vypracovala až na místo předního evropského poskytovatele outletových středisek. Na podzim roku 2007 odkoupila všechny akcie koncernu skupina The Carlyle Group, jeden z nejúspěšnějších soukromých ekvitních investorů na světě.

Kromě centra v Hatích na česko-rakouské hranici provozuje Freeport největší outletové středisko Evropy v Lisabonu v Portugalsku. Další outletové centrum Freeportu se nachází ve Švédsku: Freeport Kungsbacka. www.freeport.cz


 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×