Jdi na obsah Jdi na menu
 


Společnost Coca-Cola uvedla na trh dětské nápoje CAPPY JUNIOR

6. 7. 2009
Společnost Coca-Cola uvedla na trh novinku v podobě jedinečných ovocných nápojů Cappy Junior. Jak již vyplývá z jejich názvu, jde o nápoje určené především pro naše nejmenší.
ObrazekNápoj má v porovnání s podobnými výrobky mimořádné vlastnosti: nejvyšší podíl ovocných šťáv (více než 50%), je vyroben bez přídavku umělých barviv a konzervačních látek a neobsahuje přidaný cukr. Na základě porovnání ve spotřebitelských testech dětských nápojů je možné říci, že ovocné nápoje Cappy Junior představují špičku na našem trhu.
Jejich kvalitu zaručuje vysoký standard už při výběru ovoce stejně jako následný způsob zpracování a balení na aseptické lince. Pro jednodušší manipulaci je lahvička Cappy Junior opatřena oblíbeným a účelným „sportovní uzávěrem“ a je tvarována tak, aby byla lehce a pohodlněObrazek uchopitelná i dětskou rukou.
V nabídce jsou dvě chutné a osvěžující varianty příchutí Cappy Junior: pomeranč s mandarinkou a černý rybíz s jablkem. Obě příchutě jsou zjemněny kapkou medu. Nápoje jsou dostupné v praktické 250 ml PET láhvi. Jsou prodejné samostatně anebo v balení po čtyřech kusech.

Společnost Coca-Cola neustále investuje do výzkumu inovací svých produktů a trvale garantuje nejvyšší kvalitu. Ovocné nápoje Cappy Junior představují zdravou alternativu v pitném režimu dětí.

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×