Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soutěž s Pickwickem o tajemný výlet na hrad

3. 11. 2011

obr_50.jpgČaje Pickwick ve spolupráci s dětským časopisem Pastelka pořádají soutěž o největší a nejhezčí hrad postavený z krabiček ovocných čajů Pickwick. Třídy nebo rodiny, které se zapojí, mají šanci vyhrát návštěvu tajemného hradu spojenou s hledáním hradního pokladu.

Ve středověku se hrady stavěly z kamene, děti si letos na podzim mohou společně s Pickwickem vyzkoušet stavbu vlastního hradu z krabiček od ovocných čajů. Děti si mohou vymyslet hrad vlastní, nebo jako inspiraci použít hrad opravdový či pohádkový. Zatímco venku bude pršet, děti si mohou pěkně v teple hrát na středověké stavitele, krásné hradní paní a chrabré rytíře.
 
Na stavbu pořádného středověkého hradu je potřeba mnoho stavebního materiálu, pomozte tedy dětem se sbíráním krabiček také vy! Zapojte i prarodiče, tetičky a všechny vaše známé! Soutěž přichází v pravou chvíli, protože na podzim, když je chladno a sychravo, si každý dá rád hrníček teplého čaje. Nejen, že zahřeje a zažene nachlazení, ale také si na něm pochutnáte. Pro děti je nejvhodnější ovocný čaj s kousky šťavnatých plodů, který neobsahuje kofein. Pickwick nabízí mnoho výborných příchutí, ze kterých si vybere i ten největší mlsoun.
 
Hotový hrad paní učitelka, nebo jeden z rodičů vyfotografuje a pošle do redakce měsíčníku pro předškoláčky, mladší žáky, rodiče, učitele a vychovatele Pastelka, a to nejpozději do 2. prosince 2011. Dva stavitelské týmy nejpovedenějších krabičkových hradů, odmění Pickwick návštěvou opravdového středověkého hradu. Průvodci, odění do krásných středověkých kostýmů, se s dětmi vydají na dobrodružnou výpravu za hradním pokladem.
 
Hrady našich malých šťastných výherců budou otištěny v lednovém čísle časopisu Pastelka. Rodiče dětí, nebo učitelé vítězných tříd budou kontaktováni pořadatelem, aby si vybrali, kdy na tajemný hrad se svými žáčky pojedou.
 
Více informací o soutěži a její podrobná pravidla naleznete na www.pastelka.com
 
O čaji Pickwick:
Historie čajů Pickwick je spojena s firmou Douwe Egberts. Již v roce 1753 otevřeli Egbert Douwes a jeho žena Akke Thijsses v holandském městečku Joure svůj obchod a položili tím základy dnešní společnosti Douwe Egberts. Až do první světové války prodávali široký sortiment zboží, ale hlavně kávu, tabák a čaj.
 
Své současné jméno získal čaj Pickwick v roce 1936, kdy ve snaze najít pro čaj Douwe Egberts více anglicky znějící jméno, navrhla žena tehdejšího ředitele název Pickwick. Inspirací jí byl její oblíbený spisovatel Charles Dickens a jeho dílo "Kronika Pickwickova klubu". V současnosti jsou čaje Pickwick jako obchodní značka společnosti Sara Lee aktivně prodávány v patnácti zemích. Za celou dobu své existence zůstala základní podmínkou úspěchu značky vysoká kvalita čajů Pickwick.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×