Jdi na obsah Jdi na menu
 


SMS soutěž Douwe Egberts a Hamé

22. 11. 2011

hame.jpgUžijte si sladké a voňavé Vánoce. Značky Hamé a Douwe Egberts navázaly na úspěšnou letní spolupráci a připravily pro spotřebitele v předvánočním období soutěž o dárkové balíčky prémiové kávy Douwe Egberts a stylové kávovary.

Kupte si do 16. 12. 2011 dva džemy, ovocné směsi nebo povidla Hamé a uschovejte si účtenku. Každý týden můžete vyhrát 30 velkých balíčků káv Douwe Egberts a 3 kávovary. Celkem se tak soutěží o 231 cen!

Stačí zaslat SMS na číslo 602 226 006. Tvar SMS a úplná pravidla soutěže jsou k dispozici na stránce www.sladkanerest.cz.
Vyhrát můžete velký balíček kávy Douwe Egberts obsahující prémiové kávy Grand Aroma, Excella a Espresso nebo černý stylový kávovar v hodnotě 5 tisíc korun. „Věřím, že naše soutěž inspiruje mnohé k nákupu kvalitní kávy pod stromeček. Vánoce jsou plné chvil, na kterých nám záleží, proto je našim zákazníkům chceme zpříjemnit také námi milovanou kávou. Není nic lepšího, než maminčino cukroví, samozřejmě s džemem Hamé, a šálek kávy! Přeji vám hodně štěstí v soutěži a krásné Vánoce,“ řekla Linda Jelínková, Brand Manager Douwe Egberts.
Káva Douwe Egberts je díky pečlivému výběru zrn, dokonalému pražení a neustálé kontrole kvality v celém procesu zpracování zárukou nevšedního kávového zážitku. Dopřejte skvělou chuť kávy sobě i svým blízkým. Její skvělá chuť vám jistě zpříjemní třeba slepování lineckého.
Prémiová káva Douwe Egberts Grand Aroma má příjemně povzbuzující intenzivní aroma a chuť. Pečlivě vybraná směs káv s převahou druhu Arabica je vhodná pro přípravu turecké kávy, překapávané kávy i espressa.
Chvíli, na které vám záleží, si můžete vychutnat také s delikátní prémiovou kávou Excella ve složení 100% Arabica. Prodává se v baleních po 100 a 250 gramech a také v dárkovém balení s 2 x 250 g. Připravit si ji můžete jako tureckou či překapávanou kávu, ale také jako espresso.
Luxusní zážitek si dopřejte s kávou Douwe Egberts Espresso, která je složená výhradně z vybraných zrnek odrůdy Arabica. Milovníkům kvalitní kávy udělá radost buď mleté, nebo zrnkové pražené Espresso v baleních po 250 gramech.
Více informací o lahodné kávě Douwe Egberts, původu a historii pití kávy, se dozvíte na www.douwe-egberts.cz. Pokud máte rádi sladké, na nově vytvořených webových stránkách www.sladkanerest.cz najdete mnoho inspirace pro pečení i vaření, nejen na Vánoce. Kromě soutěžních receptů zde naleznete mnoho kreativních soutěží a článků o jídle, mlsání a sladkostech.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×