Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sluncem unavené a oslabené vlasy opět krásné díky péči od REVALIDu

Horké počasí, žhavé sluneční paprsky, chlór, sůl a vítr - to jsou hlavní faktory ovlivňující negativně zdraví a krásu vašich vlasů. O tom, jak se před nimi chránit již bylo napsáno mnoho. Recept na to, jak - přes všechna bezpečnostní opatření – létem poškozeným vlasům navrátit jejich sílu a vitalitu má vlasová kosmetika REVALID.

Zvlášť v našich krajích, kde je zima stále delší a léto trvá poměrně krátce, máme potřebu všechno rychle dohnat a slunečních paprsků využít do posledního zbytečku. Hned první letní dny vyrážíme k vodě a vystavujeme se žhavému slunečnímu záření – mnozí z nás se dokonce dokážou na slunci téměř obdivně škvařit dlouhé hodiny a večer jsou pak nuceni používat nejrůznější přípravky, které pokožku chladí a regenerují. Nezapomínáme ale tak trochu na vlasy?
Nadměrné slunění možná na rozdíl pokožky vlasy tolik „nebolí“ a na první pohled není ani tak viditelné, ale dopad je úplně stejný. Slunce, chlorovaná a slaná voda, vítr, písek či prach – to všechno našim vlasům škodí. Na konci léta jsou pak vlasy zesláblé, křehčí, sušší, bez lesku a pružnosti, s roztřepenými konečky, vybledlé a unavené.
Všechny typy vlasů – rovné, kudrnaté, blond, tmavé nebo zrzavé - reagují na škodlivé UV paprsky identicky. Jsou vysušené, vybledlé, bez lesku a často se lámou. Ještě hůře jsou na tom vlasy, které jsou již poškozené trvalou ondulací, vlasy odbarvené nebo nabarvené – ty jsou pak na UV záření výrazně citlivější a vlivem slunečního záření dochází rychleji k jejich poškození.
Doporučení lékařů, jak oživit vlasy poškozené ostrými slunečními paprsky, je kromě zvýšení příjmu vitamínů a stopových prvků, výběru kvalitní vlasové kosmetiky a omezení nešetrné úpravy vlasů také podstoupení regenerační vlasové kúry. K intenzivní regeneraci jsou určeny vitamínové či hydratační vlasové kúry. Tyto koncentrované roztoky v ampulkách působí nejen na povrchu vlasů a pokožky, ale účinné látky pronikají i do podkoží. Stimulují, uvolňují a očišťují pokožku, zpevňují vnitřní strukturu vlasů a chrání jejich povrch. Vlasy se díky této péči vyživí a zlepší se jejich růst.
1.jpgRevalid stimulující vlasové tonikum je nyní dostupné v novém praktičtějším a znovuuzavíratelném balení. Stimulující přípravek s obsahem kofeinu, panthenolu, pšeničných proteinů a výtažku z ovsa zároveň také zabraňuje vypadávání vlasů. Používá se jako bezoplachová vlasová kůra a je k dostání v 6 ml balení po 20-ti ampulích za orientační cenu 330 Kč.        
Švýcarskou vlasovou kosmetiku Revalid distribuuje v ČR a SR Ewopharma, spol. s.r.o. Přípravky jsou dermatologicky testovány, bez barviv, formaldehydu a alergizujících složek parfémů. K dostání jsou v síti lékáren.
 

Pro více informací navštivte www.revalid.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×