Jdi na obsah Jdi na menu
 


Školní batohy Emipo – oblíbené tašky nejen pro prvňáčky

13. 3. 2011

emt-7701-5_043set.jpgŠkolní batohy a aktovky Emipo jsou výborné pro prvňáčky a děti prvního stupně základní školy. Jedná se o velmi kvalitní české výrobky za super ceny. Díky výhodným aktovkovým a batohovým setům, pořídíte novou školní tašku i s penálem, pouzdrem etue a sáčkem na přezůvky za cenu celé aktovky, a to již od cca 600 Kč. Speciální nabídku na batohy a aktovky Emipo představuje Dráček.cz.

Jak vybrat školní batohy prvňáčkům?
Školní batohy i aktovky pro prvňáčky musí splňovat přísná kritéria. Školní batohy pro prvňáčky se musí dětem především líbit a měly by dokonale sedět na zádech. Maminky u školních aktovek hodnotí kromě ceny také anatomické tvarování, šíři popruhů, snadnost údržby použitého materiálu a samozřejmě množství reflexních prvků.
 
Školní batoh, nebo raději aktovku?emt-7702-2_020.jpg
Školní batohy a aktovky Emipo jsou typické především pevným dnem a uspořádaným vnitřním prostorem. Vhodné jsou proto i pro „mírně nepořádné“ školáčky. Školní batohy se od aktovek liší především upravenou klopou.
 
Školní batohy Emipo
Školní batohy a aktovky Emipo se pyšní prodlouženou zárukou 3 roky, která jen potvrzuje vysokou kvalitu školních batohů Emipo. U českých maminek je Emipo oblíbené především pro svou přijatelnou nízkou cenu. V designově povedených kolekcích můžete školní tašky doplnit o stejné penály, pouzdra, sáčky na přezůvky i dívčí kabelky.
 
 
V těchto dnech můžete na Dráček.cz zakoupit velmi výhodně aktovkové a batohové sety Emipo již od 599 Kč!
 
Školní batohy a aktovky Emipo ve stručnosti
  • Anatomické tvarování zad
  • Dostatečná šíře popruhů
  • Snadná údržba
  • Český výrobek s prodlouženou zárukou 3 roky
  • Velké množství reflexivních prvků
emb-7903-5_056c.jpg 
Proč kupovat školní batohy na Dráček.cz
Široký výběr sortimentu Emipo nabízí Dráček.cz. Spolehnout se tu můžete na osobní přístup, rychlé dodání a nízké ceny nejen na zboží značky Emipo. Na Dráček.cz najdete kromě batohů a aktovek Emipo také dětské karnevalové kostýmy, české textilní hračky, hry, dětské povlečení a dekorace do dětských pokojů.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×