Jdi na obsah Jdi na menu
 


Skákadla Little Tikes se stanou zábavou pro Vaše děti

Pro děti není nic lepšího, než si užít skvělou zábavu a pořádně se vydovádět s kamarády během her. Skákací hrady i vodní park dětem šitý na míru, vhodný na zahradu nebo do větší místnosti tohle všechno zajistí. Díky spolupráci samotných dětí z celého světa při vývoji skákadel Little Tikes máte jistotu, že se s nimi Vaše děti zabaví na celý den a zažijí spoustu radostných chvil.

Skákadla Little Tikes kladou důraz na bezpečnost dětí. Proto mají vysoké ochranné zdi a velký prostor pro odraz. Kromě toho jsou známá také kvalitou provedení i stálostí použitých materiálů. Skákadla jsou nápaditá, rozvíjí dětskou představivost a především chuť si hrát. Vaše děti díky nim zažijí spoustu radosti a smíchu!
Skákadla Little Tikes se vyrábí ve čtyřech různých provedeních:
První mají podobu nafukovacího hradu se skluzavkou. Součástí jeho jedné varianty je basketbalový koš a míč. Děti si tak kromě skákání mohou i zasoutěžit v hodu na koš. Basketbalový hrad se vyrábí v rozměrech 368cm x 264 x 177 cm. Skákací hrad se skluzavkou je k dostání i bez koše, zato s bočním obloukovým vchodem a dostatečně vysokými ochrannými zdi, které brání vypadnutí dítěte při hraní. Jeho rozměry jsou 274 x 365 x 182 cm.

1.jpg2.jpg

Dalším typem je vodní park se skluzavkou, který je navržen tak, že rodiče na své děti vidí do všech zákoutí a při každé akci. V parku je nafukovací skluzavka s bazénkem a basketbalovým košem s míčem. Vodní park nabízí snadný přístup i výstup díky snížené boční stěně. Rozměry vodního parku jsou pak 300 x 394 x 241 cm.
Posledním typem je jednoduché skákadlo s vysokými ochrannými zdmi a velkým prostorem pro odraz v rozměrech 244 x 244 x 168 cm.

3gf.jpg

Všechny typy skákadel jsou v pestrých barvách a v zajímavém designu. Je možné nafouknout a vyfouknout je během několika minut. Všechna balení obsahují tašku s ventilátorem, kolíky ke skákadlu, záplaty a podrobný návod. Jsou vhodná pro kluky i holky od 3 do 8 let a nesou potřebné certifikáty nezávadnosti.
Veškeré informace o produktech Little Tikes naleznete na internetových stránkách www.littletikes.cz
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×