Jdi na obsah Jdi na menu
 


SILIKON V KUCHYNI

24. 2. 2011

Silikon je materiál moderní doby a své místo našel nejen v plastické chirurgii, ale také v kuchyni. Využijte výhod, které nabízí, a pořiďte si do kuchyně pár šikovných pomocníků. Společnost 4home jich nabízí celou řadu. 
x.jpg
Silikon představuje novou generaci pečení. Z těchto forem pokrmy snadno vyklopíte a navíc můžete péci bez vymazávání a pomoučování stěn forem. Jejich další výhodou je výborná skladnost. Mohou být složeny či srolovány a vždy se vrátí do původního tvaru. Díky jejich vysoké tepelné vodivosti jsou i úsporné. Doba pečení se zkrátí až o třetinu. Použít je můžete jak do elektrické, plynové, horkovzdušné a mikrovlnné trouby. Své uplatnění najdou i při skladování hotových jídel v mrazničce. Nesporným kladem je i jejich snadný údržba ručním mytím nebo v myčce na nádobí. Formy nepohlcují žádné pachy a jsou hygienické. Pozor dejte jen na ostré předměty. Ostrým nožem byste mohli formu snadno proříznout.

100-294x.jpgStálicí v české kuchyni je forma na bábovku, která nechybí ani v nabídce silikonových forem na pečení. Tu lze využít nejen pro pečení klasické sladké bábovky, ale můžete vyzkoušet i slanou špagetovou bábovku nebo v ní upéct knedlík v mikrovlnce. 100-376x.jpg
Silikon ale není jen materiálem pro formy. Ideální použití najde i jako vál nebo podložka. Na silikonové podložce lehce zpracujete těsto a není potřeba ji posypávat moukou. Můžete ji však použít i do trouby místo pečícího papíru. S její pomocí snadno stočíte jakoukoliv sladkou roládu. Při vytahování horkého plechu z trouby se zase můžete spolehnout na silikonové chňapky. Díky silikonovému materiálu vás nic nepálí a navíc zamezíte občasnému vzplanutí při používání bavlněných chňapek.

chnapky_4home_199-kcx.jpg

Více inspirace na silikonové produkty najdete na www.4home.cz.
Společnost 4home je výhradně česká zásilková společnost, která na našem trhu působí od roku 2004. Společnost 4home sídlí v Hradci Králové a o spokojenost zákazníků se stará český management. Protože stále více zákazníku oceňuje v dnešní uspěchané době nákup v pohodlí domova, nabízejí nákup z klasických tištěných katalogů nebo prostřednictvím e-shopu na internetových stránkách www.4home.cz . V jejich sortimentu naleznete vybavení domácnosti – od povlečení, přes kuchyňské nádobí, po doplňky do bytu a samozřejmě spoustu dobrých tipů pro usnadnění každodenního života. To vše za velice příznivé ceny.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×