Jdi na obsah Jdi na menu
 


Schwarzkopf Silhouette Ultimate Shine - pro nepřehlédnutelný lesk vlasů

21. 5. 2010

Obrazek

Schwarzkopf Professional představuje dvojici stylingových přípravků Silhouette Ultimate Shine pro nepřehlédnutelný lesk vlasů.
 
Krásné lesklé vlasy jsou věčným módním trendem, zářivé účesy a nepřehlédnutelný lesk vlasů jsou nutností v každé době. Nyní přichází na trh dva nové přípravky od Schwarzkopf Professional, které byly vyvinuté speciálně proto, aby dodaly jakémukoli Vašemu stylingu nepřekonatelný lesk.
 
Extra silně tužící vlasový sprej pro zářivý lesk Schwarzkopf Silhouette Ultimate Shine Hairspray a Intenzivní lesk na vlasy Extreme Gloss Spray obsahují recepturu Shine-Boost, která posiluje schopnost vlasů odrážet světlo. Vytvářením dokonalého stylingu na povrchu vlasů je podpořen jejich výrazný lesk, díky tomu jsou pak vlasy rozzářené a plné života. 
 

Obrazek


Extra silně tužící vlasový sprej pro zářivý lesk Schwarzkopf Silhouette Ultimate Shine Hairspray dodává účesům vyžadující podporu neuvěřitelnou fixaci, nová generace účinných složek vytváří na vlasech neviditelný film plný nádherného lesku. Jedinečná receptura pomáhá vytvářet a zachovávat dokonalé účesy plné luxusního lesku. Tento sprej, který se aplikuje přímo na suché vlasy, tvaruje účes silou laku na vlasy a zároveň jim dodává zářivý lesk.

 

 

Obrazek

Pro účesy, které touží vyčnívat svým leskem z davu, vytváří Intenzivní lesk na vlasy Schwarzkopf Extreme Gloss Spray úchvatné kontury s odlehčenou konečnou úpravou bez zatěžování vlasů. Aplikace tohoto spreje pomůže všem typům vlasů obnovit zářivý lesk, je vhodný pro každý účes, který potřebuje oživit třpytivým leskem.

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×