Jdi na obsah Jdi na menu
 


S dětmi na zahradě: Nové hračky a hry z KiKu pro celou rodinu

Každé dítko už to ví. Jaro je konečně tady! A s ním i dlouhé pobíhání po zahradě, malování na chodník, hraní na pískovišti, houpání na houpačkách a hry s kamarády. Hlavně, aby rodiče zůstali co nejdál a nezaslechli nic z tajného dětského špitání. Na druhou stranu rodiče si na chvilku oddechnou, když se jejich ratolesti zabaví venkovními radovánkami samy, mohou je tak zpovzdálí jen pozorovat. Venkovní hračky a hry pro děti od toho nejútlejšího věku najdete nyní v prodejnách KiK.

 

Zaskákat si panáka, vyznat Terezce ze školky 4.jpglásku nebo jen nakreslit mamku s tátou a celou rodinou? S křídami to dítko hravě zvládne a hned má o zábavu postaráno na dlouhé hodiny. Zvolte širokou barevnou škálu, aby mělo možnost vybírat a nakreslit celý svět podle vlastní fantazie. V KiKu seženete 15 barev v balení za 12 Kč.

 

5.jpgKdyž rodiče prohlásí: „Jdeme si hrát ven,“ kam zamíří první dětské kroky? Na pískoviště! Kluci hledají poklad a s autíčky jezdí ve složitě vystavěných tunelech, holčičky si při stavbě zámků představují, jaké to je být princeznou. K tomu, aby výtvory byly podle dětských představ, poslouží sety na pískoviště, které mají všechno – hrabičky, sítka, kbelíky i bábovičky nebo konévku. V KiKu jsou k dostání v různých barevných variantách a motivech s oblíbenými dětskými postavičkami od 219 Kč.

 

6.jpgKaždá ratolest hledá domeček, do kterého by se mohla ukrýt před zraky dospělých a řešit svá velká tajemství s dalšími dětmi. Vedle plastových venkovních prolézaček jistě ocení i netradiční Týpí, které kromě bezvadné „schovky“ otevírá možnosti dalším hrám. Postavíte jej během chviličky, a to jak venku, tak i doma. V KiKu seženete za 529 Kč.

 

7.jpg

Nesmíme zapomenout na závodění! Ať už v tom, kdo postaví nejvyšší hrad z písku, v házení kamínků do dálky nebo, kdo bude nejrychleji u třetího stromu, až se řekne teď. A co teprve závodění na opravdových strojích? Na takové tříkolce, kterou může rodič pro větší bezpečnost i vést, se bude jezdit jedna radost. Cena 1090 Kč.

 

8.jpgTéměř každá holčička sní o tom, že bude mít jednou opravdového poníka. A skoro každá si také vyslechne všechny možné důvody, proč to zrovna teď nejde. A když nemohou mít dívenky doma poníka pravého, proč si na něj alespoň nezahrát? S malinkým postrojem v pastelových barvách to půjde úplně jednoduše.

 

9.jpgNejen děti, ale i dospělí si rádi zahrají některou z oblíbených venkovních her. Petanque nebo kuželky zvládne každá věková kategorie, takže můžete zapojit všechny, od nejmenších až po babičky a dědečky. V KiKu najdete i další venkovní hry, u kterých se pobaví celá rodina. Ceny začínají na 159 Kč.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×