Jdi na obsah Jdi na menu
 


ROBEEZ – děti je milují!!!

25. 9. 2009

Obrazek

Začalo to tam, kde končí pohádky. Byla svatba a narodil se kluk jako buk. Malý Robert (od něj vzešel název firmy) rostl jako z vody a když začala sílit jeho osobnost, zrodila se unikátní botka.
 
No, ne tak úplně sama od sebe. Malý Robi nesnesl ponožky. Každé, které mu Sandra oblékla, strhnul a v okamžiku zahodil. Sandra proto zkusila ušít botky, které by ho zaujaly a nedaly se jen tak sundat.
 
Zvolila ten nejlepší materiál podle svého svědomí – jemnou kůži. Robertovy botky zaujaly každého, kdo je viděl. Sandra brzy začala šít botky pro své přátele, pak i pro své známé, a zanedlouho dokonce i pro známé svých přátel atd. Protože její výrobky měli velký úspěch, pokusila se zúčastnit jedné malé výstavy zaměřené na dětské zboží. K jejímu překvapení, a možná až zděšení, si z této výstavy odnesla kontrakty na 400 párů botek. A tak se spustil kolotoč... Kontrakty, poptávky rostly kosmickou rychlostí. Firma získala několik ocenění za produkty i za nerychleji se rozvíjející firmu apod.
 
 

Obrazek   Obrazek

Robeez se zaměřuje hlavně na kvalitu, zákazníci jsou pro ni ty nejdůležitější osobnosti lidské společnosti. Robeez jsou velmi oblíbené po celém světě, pyšní se jimi děti celebrit, v Kanadě jsou naprostou samozřejmostí každého dětského obchodu. Konečně se i u nás zlomil předsudek o nutnosti svazování dětských kotníčků. Dětská nožka se vyvíjí a je nutné jí nechat prostor, aby rostla přirozenou cestou. Důkazem toho je i má osobní zkušenost. Kamarádka si jednou všimla, že její roční holčička vtáčí při chůzi levou nožičku, hned s ní spěchala k lékaři. Ortoped, který děvčátko vyšetřoval, konstatoval, že je holčička naprosto zdravá a že se noha vyvíjí velmi dobře. Kamarádka poznamenala, že jí tedy koupí pevné botičky, a chystala se k odchodu. Pan ortoped ji ale řekl, že svazovat dítěti nožičku nesmí. Noha batolete musí být volná a nic nesmí bránit správnému růstu. Svazování kotníčků není nutné, nožka se sama srovná.

 

Obrazek  Obrazek  Obrazek

   
V čem je tedy Robeez tak unikátní?
 
1) Robeez zdůrazňuje kvalitu používaných materiálů. Základem pro ni je ta nejjemnější brazilská kůže.
2) Robeez navrhuje moderní design. Užívá rozličných motivů - jako například univerzálních zvířátek, pro chlapce pak obrázky aut a kamionů... Pro malé slečny jsou určené motivy motýlků, květin a princezen. Nechybí samozřejmě výstřelky filmových hitů. V tuto chvíli převládají roztomilí tučňáčci, známí z nového animovaného filmu. Nelze rovněž opomenout sezónní motivy, např. s vánočním sobem nebo sněhovou vločkou.
3) Robeez dbá o vysokou kvalitu zpracování, každá botka prochází přísnou kontrolou.
4) Robeez důkladně sleduje, aby byly botky dětem pohodlné.
5) Robeez botky lze prát i v pračce, přičemž se jejich kvalita, jemnost ani barva nijak neponičí.
6) Robeez botky nejsou fádní, hodí se k různým barvám oblečení, aniž by působily kýčovitě nebo nedbale.
7) Robeez se neustále vyvíjí a přizpůsobuje nejnovějším trendům vzhledu i kvality materiálu, zároveň pružně reaguje na požadavky trhu. V minulém roce uvedla do prodeje botičky TREDZ s pevnou podrážkou z TPR – termoplastický polymer. Novinkou podzimu byly Robeez MINI SHOEZ – botičky pro nejmenší dětičky od 3 měsíců.
 
 
 

Obrazek  Obrazek

 
Od lezení po první nejisté krůčky, pro chůzi i běh, hru na hřišti i návštěvu města, na doma i na ven. Robeez nabízejí „jiné“ botičky pro novorozeňata až 4 leté děti!

Pokud tedy chcete svému dítěti dát to nejlepší, neváhejte a navštivte obchůdek s dětskou obuví GYMBOBUTIK, kde naleznete výrobky ROBEEZ!

Obrazek

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×