Jdi na obsah Jdi na menu
 


Radůza doporučuje - Safari mlsání

19. 8. 2008

Safari mlsání

aneb zdravá jogurtová svačinka pro děti, která nejen chutná, ale i pobaví
Jogurt. Kdo by ho neznal? Jak všichni víme, mléčné výrobky jsou obecně pro lidský organismus a především tedy pro výživu našich nejmenších velmi důležité. A nechce snad každá správná maminka a tatínek pro své dítě to nejlepší, to nejzdravější?
Jogurty zlepšují trávení a díky obsahu jogurtové kultury chrání nás a naše děti před nemocemi – posilují naší imunitu! Je to dobrota doslova nabitá spoustou vitamínů a minerálů. Obsahuje velké množství kvalitních bílkovin, vápníku, draslíku a důležité stopové prvky. Právě vápník je nezbytným prvkem v potravě. Je důležitý pro růst a posilování našich kostí. Jogurty jsou tedy zejména pro děti vhodným zdrojem bílkovin a podporují jejich vývoj.
Teď tedy víme, co od jogurtu čekat, co po něm chtít, co všechno by měl obsahovat…..ale vyberte z té záplavy nejrůznějších chutí a značek ten nejlepší!
Snad každý z rodičů zná tu situaci, kdy se do svého neposedného, nadmíru živého tvorečka uvězněného v jídelní stoličce snaží nacpat něco, o čem ví, že je pro jeho zdraví a růst to nejlepší. Ale ouha, jemu to nechutná! Tudíž svačinka lítá všude možně, jen ne tam, kam má.
A přesně pro to přišla firma Yoplait na trh s novinkou! S novým jemným jogurtem pro děti, který je vyroben bez konzervačních látek, je přirozeným zdrojem velmi důležitého vápníku a navíc je jako jediný dětský jogurt obohacen o probiotickou kulturu, která napomáhá lepší imunitě vašeho dítěte. A co je důležité! Tento jogurt dětem chutná!
ObrazekJogurt Safari si vaše děti zamilují! Na jeho obalech se může spřátelit se zvířecí partou. Spolu s opičkou, lvem a sloníkem  pocestují do džungle, pouště a zavítají i do podmořského světa a spolu s těmito zvířecími cestovateli si budou užívat ranní snídani i odpolední svačinku. 
Ve víčku samostatných jogurtů nyní naleznou i dáreček v podobě želatinových medvídků a kakaových bonbónků. Toto malé mlsání jako odměna jistě rozzáří všechna dětská očka.
  
K dostání v balení po jednom 110g+10g (120g):
vanilka s medvídkyObrazek
jahoda (s vanilkovou příchutí) s kakaovým dražé

za 8,90 Kč.

 

Nebo v balení po čtyřech (4x110g) v příchutích:   
             2x vanilka + 2x čokoláda
             1x jahoda + 1x banán + 1x malina + 1x broskev
             2x jahoda-vanilka + 2x banán-vanilka
             za 22,90 Kč.
 

Obrazek

Koupit je můžete ve všech hypermarketech a v běžné maloobchodní síti.
O společnosti Yoplait:

Yoplait Czech, a.s. patří k významným výrobcům mléčných kysaných výrobků a zakysaných smetan na českém trhu. Yoplait Czech, a.s. je součástí mezinárodní skupiny Yoplait, která má zastoupení ve více než 50 zemích světa a patří k nejvýznamnějším výrobcům čerstvých mléčných produktů na světě.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

jogurty

(Betyna, 24. 8. 2008 15:28)

Jogurty Yoplait mám ráda, chutnají mi.

Money

(Money, 24. 8. 2008 11:05)

Podívejte se na www.jaguschmailer.blog.cz, zde najdete, jak můžete jednoduše vydělat přes internet v EURECH (to je více než dolar) díky ověřené firmě, která opravdu vyplácí peníze. Mrkněte se, za zkoušku přeci nic nedáte a určitě nebudete litovat ;)

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×