Jdi na obsah Jdi na menu
 


Radox – voňavé tipy

6. 3. 2008
Vychutnejte si večer ve voňavé náruči a potěšte se limitovanou sérií koupelových pěn a sprchových gelů Radox, které jsou určeny pro ty nejromantičtější chvíle.
 
 
RADOX PAMPER YOURSELF
Pro chvíle dokonalého uvolnění a odpočinku byla vytvořena koupelová pěna a sprchový gel Radox s výtažky heřmánku a levandule. Příjemná lehká vůně  zbaví stresu mysl, zatímco horká koupel či proud vody ve sprše uvolní veškeré napětí v těle a svalech. Bylinné aroma podpoří pocit rovnováhy a relaxace po náročném dni, voňavá hedvábná pěna smyje a odplaví všechny starosti.
Tato sada je vhodnou a účinnou zbraní proti bezesným nocím. Svými účinky vás dokonale připraví na klidný večer s kouzlem a atmosférou rozkvetlé Provence, ať už ho chcete vychutnat v páru nebo sami.
 
 

Obrazek

RADOX INDULGE YOURSELF
Dopřejte si opravdové potěšení ve voňavé náruči koupelové pěny nebo hebkého sprchového gelu s exotickými výtažky fíku a jasmínu. Tato nevšední kombinace navodí uvolněnou náladu a svými afrodiziakálními účinky podpoří vaši smyslnost a dodá to správné jiskření vašim večerům ve dvou.
Jasmín, výrobci parfémů považovaný za krále květin, svou omamnou vůní navozuje stav klidu a harmonie těla i mysli. Prospívá také pleti, kterou zbavuje napětí. Výtažek z fíků pokožku regeneruje, omlazuje a zlepšuje její pružnost.

Díky bohatému krémovému složení a exotickým ingrediencím v této sadě dopřejete svému tělu jedinečnou péči a skutečné rozmazlení.

Obrazek

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×