Jdi na obsah Jdi na menu
 


Radox – sprchové gely, které jsou IN

17. 12. 2009

Ne každý den máme možnost či chuť dopřát si dlouhou uvolňující koupel. V dnešní uspěchané době, je však relaxace nutná a naše tělo, namáhané nejen fyzickou zátěží, ale i působením negativních vnějších vlivů, si ji zcela jistě zaslouží. Pro takovéto chvíle „odpočinku“ jsou vhodné kvalitní sprchové gely. Radox přichází s novými produkty, které atraktivními vůněmi uvolní Vaše smysly a svými přírodními přísadami dodají tělu potřebné látky pro jeho novou vitalitu.

 

Nové sprchové gely byly vytvořeny na základě nejnovějších poznatků z kosmetických výzkumů a dle současných trendů, co se týče složení či žádaných vůní. Velkou výhodou je uzávěr na spodní straně produktu. Díky němu Váš sprchový gel totiž vypotřebujete až do poslední kapky. Zpětný ventil, který je také součástí obalu, zabrání vytékání gelu, a proto je velmi vhodný nejen na cesty. Díky těmto výhodám ušetříte své peníze a hlavně zjistíte, jak nejen účinné, ale také pohodlné a praktické je používání těchto produktů.

Ať už po vyčerpávající sportovní aktivitě, či těžkém dni, dopřejte si uvolňující a zároveň osvěžující sprchu a nechte po své pokožce klouzat příjemně voňavou pěnu sprchového gelu Radox.

Tentokrát si přijdou na své také muži! Radox v pánské řadě přináší dvě novinky, Radox Deep blue a Radox Sport, které obsahují 2v1 sprchový gel a šampon. Čistá atraktivní vůně zaujme nejen pány, ale nenechá chladné ani něžné pohlaví.

 

Mezi 14ti sprchovými gely Radox, které jsou rozděleny do třech řad: For Man 2in1, Wellness a Milk & Care, si každý najde svého favorita - podle vůně, účinku daného gelu, či pouze dle momentální nálady.

 

For Man 2in1
Tato řada obsahuje oblíbené produkty s atraktivními mužnými vůněmi. Označení 2v1 představuje sprchový a vlasový gel v jednom balení.

 

ObrazekRadox Deep blue

Pánský sprchový a vlasový gel s mořskými minerály osvěží Vaši pokožku a dodá jí potřebné minerály. Dopřejte si moře alespoň u Vás doma!

Obrazek

Radox Sport

Sprchový a vlasový šampon pro aktivní sportovce. Dokonalou očistu těla nejen po sportu zajistí výtažky z mořských řas, dále mořská sůl, která dodá pokožce potřebné minerály a v neposlední řadě allantoil, který podporuje obnovu buněk pokožky.

 

Řada Wellness 
Zahrnuje aktuální wellness trendy šťavnatých a čerstvých ingrediencí v nových variantách sprchových gelů.

 

ObrazekRadox Green Tea

Nechte po své pokožce stékat jemný gel s výtažky ze zeleného čaje a květů jasmínu, který příjemně uvolní Vaše smysly.

Obrazek

Radox Spa Peeling

Jemný peelingový sprchový gel, který obsahuje mořskou sůl a drcená jadérka meruněk, velmi šetrně z pokožky odstraní odumřelé části buněk, prokrví ji a rozsvítí.

 

Řada Milk & Care
Představuje jemnou pečující řadu s obsahem mléka plnou smyslných vůní. Tato řada je vhodná pro ženy se suchou pokožkou. Díky přísadě mléka zůstane pokožka vláčná
a hebká.

ObrazekRadox Milk & Berries

Hýčkejte svou pokožku voňavým ovocným koktejlem s bohatým obsahem mléka a výtažky z jahod, višní, borůvek, malin a ostružin.

 

 

 

 

 

Doporučená MOC na veškeré sprchové gely je 64,90 Kč.Výrobky je možné zakoupit v síti hypermarketů a drogérií.Více informací o značce Radox a jejích produktech naleznete na: www.radox.cz

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×