Jdi na obsah Jdi na menu
 


RACIO novinka s karamelem potěší každého mlsouna

Do oblíbené řady Silouette značky RACIO od letošního roku přibyl další přírůstek. K známým chlebíčkům s pohankou a kakaem se přidala novinka, kukuřičné Silouette s karamelovým dekorem. Nové tenké chlebíčky z kukuřice a pohanky s lahodnou karamelovou příchutí jsou skvělou rychlou svačinkou, která se vejde do každého batohu nebo kabelky. Řadu chlebíčků RACIO Silouette najdete v obchodech v novém moderním veselém balení.

 

1.jpg

 

Tip: Pohanka obsahuje velké množství lehce stravitelných bílkovin, vlákninu, ale i minerální látky jako draslík, železo, zinek či mangan. Zároveň je významným zdrojem rutinu, který se využívá při léčbě problémů s cévním systémem. 

RACIO Silouette jsou vyrobené z kvalitní kukuřice, obohacené o přídavek pohanky. Základní suroviny doplňuje dekor z jemné karamelové polevy, která chlebíčkům dodává příjemnou nasládlou chuť. Chlebíčky tak udělají radost všem mlsalům, kteří si rádi dopřejí malou, ne příliš sladkou svačinku. Díky své velikosti se chlebíčky vejdou do každého batohu či kabelky, a protože obsahují 8 tenkých plátků, můžete se o ně i jednoduše podělit.

Kukuřičné RACIO Silouette s karamelovým dekorem jsou k dostání v balení 65 gramů za 17,90 Kč v běžné obchodní síti. 

www.racio.cz

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×