Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pryč se starým nádobím!

5. 5. 2009
Rádi vaříte, ale vaše nádobí je již staré, opotřebované, jídlo se v něm připaluje a vzhled již také není nijak vábný? Máme pro vás řešení!
 
Internetový obchod PANVICKY.CZ nabízí velký sortiment kvalitního nádobí, se kterým budete zaručeně spokojeni, a bude vám sloužit spoustu let. V e-shopu PANVICKY.CZ najdete vše co potřebujete, ať jsou to pánve, nádobí, strojky na těstoviny, příbory, dortové formy, tlakové hrnce a spoustu dalšího…
 
V e-shopu PANVICKY.CZ si určitě vyberete!
 
 
ObrazekTitanový hrnec 20cm na indukci
 
Titanový hrnec s nepřilnavým a kovuvzdorným povrchem se zárukou 10 let.
Na všechny druhy sporáků včetně indukce.
Do trouby do 200°C (atesty na mnohem vyšší teploty). Atest Možno mýt v myčce na nádobí.
Pro vaření bez tuku nebo jen s minimem tuku.
Povrch je Keravis titanio BASE, který snese použití kovového náčiní. Hrnec je hluboký 10cm a má obsah 2,6 litru.
 
 
ObrazekTitanio pánev 32 cm Ballarini
 
Pánev je určena na všechny sporáky s výjimkou indukce. Zcela nový, vysoce odolný, pětivrstvý povrch titanového nádobí KERAVIS TITANIUM umožňuje používat nejen nylonové a dřevěné náčiní, ale i kovové. Titanové nádobí je vhodné jak na sporák, tak i do trouby. Se zárukou 4 roky. Pánev je hluboká 5 cm.
 
 
ObrazekTlakový hrnec Bonita 7l
 
Pákové tlakové hrnce linie Bonita jsou výrobky italské firmy Barazzoni založené v roce 1903, což svědčí o kvalitě a také o oblíbenosti v zemích, kde se prodávají. Výrobky mají všechny potřebné testy bezpečnosti a jsou nerezové 18/10. Hrnce mají pevné víko a pracují s tlakem až 0,75 baru. Jsou určeny na všechny druhy sporáků, vč. INDUKCE a mohou i do myčky. Bezpečnost nám při vaření zajišťuje provozní ventil, bezpečností ventil a pojistka, která brání otevření dříve, než je hrnec vytlakován. Náhradní díly jsou k běžně k dostání. Záruka je 2 roky.
 
 
ObrazekSalento grilovací pánev 28x28cm Ballarini
 
Linie Salento je v současné době nejnovějším hitem v západní Evropě, kde se díky povrchu DuPont AUTOGRAPH, termobodu na rukojeti, záruce 3 roky, silikonovým úchytům a velmi příznivé ceny, stala vyhledávanou kombinací kvality a spolehlivosti. Výrobky Ballarini se již několik desetiletí těší oblíbenosti ve vyspělých státech celého světa, a tímto výrobkem opět oslovili všechny věkové a společenské kategorie. Pánev je hluboká 4cm.
 
Toto a spoustu dalšího najdete na www.panvicky.cz
 

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

;o))))))

(Janule, 6. 5. 2009 22:05)

Nádobí značky Ballarini znám a doporučuju všem. Vaří se v něm jedna báseň!!!

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×