Jdi na obsah Jdi na menu
 


První pomoc i prevence pro alergie a citlivou pokožku

25. 10. 2007

Máš ty nebo tvoje kamarádka citlivou pokožku nebo ekzém? Chceš mít jistotu, že ti sprchový gel nebo šampón nezpůsobí alergickou reakci? Neriskuj svoje zdraví; používej šetrnou hypoalergenní kosmetiku bez parfémů a jiných dráždivých přísad, a to při každé sprše nebo koupání. Vyhněte se experimentům!

 NEUTRAL – Pojistka pro zdravou pokožku

Skandinávská hypoalergenní kosmetika Neutral znamená jistotu a bezpečí pro dospělé i děti, pro všechny ekzematiky, alergiky a osoby s velmi citlivou pokožkou. Přípravky značky Neutral splňují přísné zdravotní i ekologické požadavky.  Neutral jako jediný výrobce hypoalergenní kosmetiky na českém trhu uvádí vždy na obalu kompletní složení výrobku, takže si můžete dopředu ověřit, zda je pro vás vhodný.  Zvlášť vhodný je Neutral také pro miminka a malé děti, které mají extrémně citlivou pokožku.

 3 jemné tipy do sprchy

 Neutral Sprchový gel - 200 ml - 99,- Kč

ObrazekPotřebujete jemný sprchový gel, který nevysouší?
A který by mohla používat celá rodina, tedy i děti s velmi citlivou pokožkou? Pak zvolte Neutral Sprchový gel. Respektuje přirozené pH pokožky a obsahuje glycerin, který vaši pokožku rychle a efektivně zjemňuje. Neutral Sprchový gel je vhodný i pro intimní hygienu.

 

Neutral Šampon pro normální vlasy -200 ml -149,- Kč

ObrazekPokud chcete spolehlivě ochránit své vlasy před vlivy vnějšího prostředí i před vysoušením, potřebujete kvalitní šampon.
Vyzkoušejte Neutral Šampon pro normální vlasy.
S pomocí mastných kyselin a glukosidů maximálně ochrání vaše vlasy před jakýmkoliv poškozením. Navíc odpovídá přirozenému pH vlasové pokožky a neobsahuje škodlivé složky, jako jsou barviva a konzervační látky.
Neutral Šampon pro normální vlasy je určen
pro každodenní mytí a pro všechny druhy vlasů.

 

Neutral Tělové mléko -200 ml -149,- Kč

ObrazekNeutral Tělové mléko má pH 5,5 stejně jako lidská pokožka. Je vhodné pro celé tělo - pro každodenní promazávání citlivé pokožky dětí i dospělých.
Díky lipidům pokožku zvláčňuje, ale nemastí - rychle se vstřebává.
Veškeré přísady pro výrobu tohoto tělového mléka byly pečlivě vybrány, aby se zabránilo podráždění nebo alergizaci pokožky.
Neutral Tělové mléko dokonale pečuje o pokožku celého těla 24 hodin denně.

 

Distribuce značky Neutral probíhá výhradně ve větších  lékárnách.


Jaké zásady byste s citlivou pletí měli dodržovat?

Nejen alergická vyrážka nebo ekzém bývají projevem citlivé nebo nemocné pokožky. Používání nevhodné kosmetiky se může také projevit v podobě akné nebo naopak příliš suchou pokožkou.

Je jisté, že kontakt s chlorovanou vodou kůži vysušuje, proto jsou vhodnější jen krátké sprchy.

·       * Sprchujte se maximálně 1x denně.

·       * Čím méně kosmetiky, tím lépe.

·       * Pokud trpíte kožními problémy jako je akné, suchá pleť, kožní vyrážky, alergie nebo ekzém, používejte výhradně neparfémované přípravky.

·        * Oblečení by mělo být zásadně volné, vzdušné a z čisté bavlny. Nevhodná jsou umělá vlákna, stejně jako vlna a kožešiny.

·       *  Prádlo by mělo být dokonale vymáchané nebo vyprané v hypoalergenním pracím prášku.

·        * Pozor na aviváž, pokud neseženete speciální hypoalergenní pro citlivou pleť, nepoužívejte žádnou.

·        * Z bytu odstraňte nadbytečné textilie – závěsy, záclony, koberce a polštářky.

·        * Udržujte doma vlhkost pod padesát procent a nepřetápějte.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×