Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přivítejte sezónu na Bobové dráze Prosek již v pátek!

29. 4. 2010

Obrazek

Bobová dráha Prosek s celoročním provozem, první a jediná bobovka v Praze, zahajuje sezónu lanové skluzavky. Milovníci adrenalinu si opět budou moci užívat všechny atrakce, jež Bobovka nabízí. První květnový víkend čeká návštěvníky otevření lanové skluzavky s lanovým parkem.  Novinkou letošního roku je možnost vstoupit do lanového parku samostatně. Kdo se bojí, lanovou skluzavku teď může jednoduše vynechat! Víkend 1. a 2. května nabídne příznivcům adrenalinu jízdy na lanovce za poloviční cenu a chybět nebude ani speciální menu v podobě grilovaných dobrot, cocktailů či pizzy. Návštěvníci však mohou nadcházející sezónu odstartovat již v pátek 30. dubna. Od 16 hodin se totiž na Bobovce poprvé v historii budou pálit čarodějnice. A to se vším všudy, jak má být! Všechny čeká opékaní vuřtů, tradiční vatra a spousta soutěží pro děti. Hlavní oheň vzplane od 19:00 hodin. Rodiče s dětmi tak mají ideální příležitost vyrazit na Bobovku již v pátek a pokračovat o víkendu. Zahájení sezóny je za dveřmi a přináší s sebou spoustu zábavy a adrenalinu! Začínáme v pátek!   

 

Obrazek

O bobové dráze Prosek
Bobová dráha s celoročním provozem byla otevřena 15. června 2003. Dráha je dlouhá téměř 1 km, celkové převýšení je 50 metrů a maximální rychlost téměř 60 km za hodinu. Kromě délkových a rychlostních parametrů je zajímavý i profil trati, který obsahuje 720 stupňové zatáčky a nejednu další vychytávku (osmičku, „hup“ a další). Boby jsou vybaveny velice účinnou brzdou, která je schopna bob zastavit i při maximální rychlosti na několika málo metrech. Bobová dráha na Proseku splňuje všechny bezpečnostní normy i opatření požadovaná výrobcem Josef Wiegand, GMBH, který podobné dráhy dodává do stovek areálů po celém světě.
Na dráze mohou bez doprovodu rodičů jezdit děti od 8 let, mladší bobisté se mohou svézt spolu s rodiči na jednom bobu. Pro děti do 12 let provozovatel doporučuje bezpečnostní helmu, kterou půjčuje zdarma. Otevřeno je denně od 12 do 20 hodin, o víkendech a svátcích dokonce až 10 do 22 hodin, od 19. dubna denně 10 – 22 hodin.

Aktuální informace o dráze naleznete na www.bobovadraha.cz

 

Obrazek  Obrazek

 Po kliknutí se obrázek otevře v plné velikosti!!!

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×