Jdi na obsah Jdi na menu
 


Připomeňte si chuť léta s čaji Pickwick

2. 9. 2010
Déšť, sychravé počasí, chladná rána… Léto už je za námi a podzim nastupuje v plné síle. Aby se nám těmto nepříjemnostem čelilo lépe, přináší Pickwick na trh nové příchutě čajů, které mají svojí chutí připomenout teplé letní dny. Vychutnejte si svoji chvilku, když voňavá pára stoupá z hrnku čerstvě uvařeného čaje Pickwick. Ať už si vyberete příchuť Zelené jablko s brusinkami a vanilkou nebo Červený pomeranč s limetkou a ananasem, budete překvapeni lahodnou kombinací ingrediencí, které se v čaji sešly.
 
Vychutnejte si svoji CHVILKU
 
Ať už sami nebo s přáteli, vychutnejte si svou chvilku s lahodnými ovocnými čaji Pickwick, chvilku, kdy nemáte žádné starosti a nemusíte nikam spěchat. Dopřejte si tyto momenty klidu a pohody jak často to jen půjde, ovocné čaje Pickwick vám v tom budou oporou.
 
Pickwick přináší nové letní příchutě
 
Ovocných čajů je nepřeberné množství, vybrat si můžete podle nálady, chuti, ale dokonce i vzpomínek.
 
Pickwick rozšiřuje svůj sortiment ovocných čajů o dvě nové příchutě, které nás právě mají přenést zpět k létu, ať již k létu strávenému na exotické dovolené v zahraničí či na chalupě u babičky.
 
ObrazekPrávě spojení zeleného jablka, brusinek a vanilky v sobě mísí všechny vůně, na které jsme od babiček zvyklí – čerstvě utržená, šťavnatá zelená jablíčka, sladká a teplá vanilka, domácí brusinkový džem. Brusinky, jako významný antioxidant, dodávají čaji také tělu prospěšné látky, bez kterých se v každodenním shonu neobejdeme. Příznivě působí na lidský organismus a pomáhají předcházet vzniku infekcí.
 
Kdo však dává přednost neobvyklejším chutím, může se těšit na osvěžující spojení červeného pomeranče, limetky a ananasu.
Obrazek 
Svoji letní chvilku s ovocnými čaji Pickwick si můžete užít během celého dne, nechte se unést a zavzpomínejte na příjemné chvíle, ovocná vůně čaje vám v tom vydatně pomůže.
 
Nové příchutě ovocných čajů od Pickwicku jsou k dostání za doporučenou maloobchodní cenu 36,90 Kč v běžné síti obchodů s potravinami.
 

Pro více informací navštivte http://www.pickwicktea.com/cz

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×