Jdi na obsah Jdi na menu
 


PREMIÉRA SERIÁLU: Tajný agent

28. 3. 2011

bez-nazvu-1.jpg

Říkali jste si někdy, že máte na to, stát se špičkovým špionem? Seriál Tajný agent sleduje skupinu obyčejných lidí, kteří opouštějí svůj běžný život, klamou své rodiny i přátele, stěhují se do jiného města a přijímají novou identitu – stávají se z nich špioni.
 
Aby se z nich však mohli stát špioni, musejí se vydat za hranice běžného života. Psychologický tlak je zde enormní a uchazeči musejí absolvovat skutečné školení jako například agenti MI5, MI6, CIA či Mossadu. Z osmi dobrovolníků zvítězí nakonec pouze jeden. „Špionážní kurz“ je opravdu intenzivní: účastníci jsou pod vedením bývalých špionů a účastní se autentických tréninkových akcí, které se odehrávají v reálném světě.
 
Nejdříve musejí špioni-bažanti opustit svůj dosavadní život a odcestovat na tajné místo, kde začne jejich cvičení. Po příjezdu jsou okamžitě posláni na první misi, a to bez jakéhokoli varování či jakékoli přípravy – jde o opravdový test, který používá izraelská tajná služba Mossad k posouzení nových uchazečů. Mají jen deset minut na to, aby se dostali do bytu naprosto cizího člověka a nakonec stáli na jeho balkoně. Zvládnou to, nebo skončí hned na první překážce?
 
V každém díle dostávají účastníci úkoly, aby si zdokonalili své pozorovací dovednosti, pronikli do práce v utajení, rozvíjeli osobnostní vlastnosti a osvojili si emocionální nestrannost. Má jeden z nich na to, stát se špionem? Vše zjistíte na Zone Reality, každý všední den od 19:50.
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×