Jdi na obsah Jdi na menu
 


Posviťte si na tmu

25. 10. 2010

artie-1.jpg

Podzim je tady a zima už nám pomalu klepe na dveře. Díky tomu se nám krátí den a pozitivního sluníčka a světla stále ubývá. Nejen v tuto dobu je důležité rozzářit alespoň naše domovy a povzbudit organismus jakýmkoliv světlem.
Nechte se inspirovat novými trendy v interiérových světlech.
 
Sviťte ekologicky
nepojmenovany-1.jpgPokud chcete šetřit nejen svou kapsu, ale i naši planetu, pořiďte si tzv. „ekologická svítidla“. Trh nyní pomalu ovládají světla nové generace, prostřednictvím nichž výrazně ušetříte za elektřinu, budete šetrný k životnímu prostředí, ale váš interiér nebude o to méně designový. Právě naopak! Trendy ekologická světla můžete pořídit v nejrůznějších tvarech a stylech – přesně taková, aby se trefila do vašeho vkusu.
Takováto světla například nabízí značka Ecomoods. Můžete si vybrat z ucelené řady svítidel dostupných pro domácnost, jež jsounepojmenovany-3.jpg spojením stylového současného designu a nejnovější energeticky účinné technologie. Nejen že vytváří příjemné a měkké světlo, ale některá z nich mohou být navíc i tlumená, což je u úsporných zářivek novinka!
V porovnání se standardním osvětlením jsou tyto výrobky o 80 % energeticky účinnější a vydrží o několik let déle.
Světla Ecomoods pořídíte v obchodním domě Sconto Nábytek.
 
Budiž světlo (dálkové ovládání)
 
Hrajte si s barvami (tónujte)
Chcete si šedivé dny ještě více rozjasnit nebo máte pouze pocit, že vašemu interiéru tak trošku něco chybí? Zvolte tónovací světla! Teplé žluté světlo prohřeje váš interiér, zelené tóny navodí relaxační atmosféru.. Správně zvolené světlo může krásně zútulnit nebo jednoduše „doladit“ celý interiér. Světla můžete přizpůsobovat nejen dle interiéru ale třeba podle momentální nálady - můžete zvolit uklidňující pastelové tóny nebo syté intenzivní barvy.
 

nepojmenovany-5.jpg

 
Foto: Světla LivingColors, Sconto
 
Lampičkový design
nepojmenovany-8.jpgNepodceňujte funkci lampiček. Ať už na čtení nebo k vysvícení tmavšího koutu, či pouze jako doplněk vašeho interiéru lampička vždy perfektně vyřeší vaši potřebu. Na trhu je široká nabídka nejrůznějších stylů a typů, proto si zcela jistě vyberete vhodný design do vašeho interiéru. Pouze pozor při výběru lampičky určené ke čtení. Ta by měla poskytovat spíše měkké světlo, které není agresivní a ostré. Moderními trendy jsou neobvyklé tvary nebo propojení s rádoby výjimečnými materiály. Lampička by se ale především měla líbit vám!
 

nepojmenovany-9.jpg    nepojmenovany-10.jpg

Foto: Stardeco, Sconto

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×