Jdi na obsah Jdi na menu
 


PÁR KROKŮ KE KRÁSNÝM VLASŮM

1.jpgV jednoduchosti je krása. A krása je ve zdravých vlasech. Kdy jindy je čas na oživení vašeho účesu, než v létě, kdy můžete nejvíce oslnit. Vyzkoušejte tobolky Revalid, které díky vitamínům a stopovým prvkům vyživí vaše vlasy zevnitř. Společně s některým s letních účesů jistě zazáříte.

V létě bývá náš jídelníček pestřejší, a tím pomáhá částečně vyživovat vlasy. Dalším pomocníkem je pro naše vlasy i přiměřené slunění. Avšak nic nepomůže více, jak speciálně vyvinuté vitamíny přímo pro posílení struktury a lesku vašich vlasů.
Stav vlasů ovlivňuje řada vnitřních faktorů, a někdy proto nepomůže ani sebedokonalejší vnější péče. Pro začátek se doporučuje zvýšit přísun vitamínů a stopových prvků. Léčebná kúra pro obnovení vlasů Revalid. Volně prodejný lék je dostupný ve 30-, 120- nebo 270kapslovém balení v ceně od 195 Kč.
5 TIPŮ NA SEXY LETNÍ ÚČESY
2.jpgNa dovolené si má člověk především odpočinout a ne věnovat čas úpravě vlasů. Letošní móda hlásá návrat k přirozenosti a jednoduchosti. A to platí i pro vlasy.
Pryč s nudným účesem. Pokud vás zrovna vlasy neposlouchají nebo chcete zakrýt nějaký ten pupínek na čele, zahrajte si na pirátku. Jednoduše obmotejte3.jpg šátek kolem hlavy. Variant s šátkem je víc. Udělejte z něj třeba čelenku nebo nechte cípy prostě trčet ven.
Dalším kouzlem pomocí šátku vyčarujete zapletený cop. Méně náročnou variantou je, když si uděláte nízký culík. Následně obmotáte šátek kolem hlavy, uvážete pod culíkem, který pak rozpustíte. Stačí už jen zaplést a dílo je hotové.
4.jpgZvlněným vlasům bude slušet nízký drdůlek ozdobený květinou a na volno splývající pramínky vlasů kolem obličeje. Něžné a romantické, ideální na dovolenou na pláži. Trochu náročnější variantou je drdol z „hadích ocásků“. Pohrajte si s pramínky, různě je kruťte a následně upevněte pomocí sponek.
Tip pro dlouhé i krátké vlasy. Účes, který je u vody5.jpg k nezaplacení. Jednoduše si vlasy namočte a pevně rukama či hřebenem stáhněte dozadu. Pokud nejste zrovna u vody, vyzkoušejte gel s mokrým efektem a lesk ve spreji. Výsledek bude k nerozeznání.
Pravidelnou péčí o vaše vlasy jim navracíte lesk a pružnost. Vyzkoušejte celou řadu vlasové kosmetiky Revalid. Přípravky Revalid jsou vhodné na všechny typy vlasů pro ženy i muže. K dostání pouze v lékárně.
Pro více informací navštivte www.revalid.cz
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zajímavý tip

(Romča, 18. 3. 2013 10:16)

Dobrý den. Všichni mluví o tom, že se objevila novinka z oblasti online výdělků, perfektní na jarní večery... Už od začátku ledna si takto sama přivydělávám a jsem tím fascinována. Milionářku to ze mě sice neudělá, ale když to jde, tak beru takové peníze bez práce! Přečtěte si to taky na www.CervenaCerna.cz

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×