Jdi na obsah Jdi na menu
 


Osvěžení pro pleť z hlubin české přírody

25. 5. 2011

Těšíte se na horké letní dny, ale zároveň si děláte trochu obavy o svou pokožku? Klimatizace v letadle, častá změna prostředí, kontakt s chlorovanou vodou, silné sluneční paprsky… To vše dokáže dát i zdravé kůži pořádně zabrat! Ať budete kdekoli, pomůže vám síla české přírody - Vincentka hydratační krém a Vincentka hydratační sprej. Zbytková mořská voda z hlubin naší země osvěžuje a zvlhčuje pokožku a dodává ji novou energii z přírodních minerálů. Spolehněte se na kvalitu, která pochází z českých lázní Luhačovice, z naší domoviny. Pro krásu není nutné utrácet za drahé zahraniční značky! Kvalitní a tradiční zdroj hlubinných přírodních látek máme i u nás doma!

 
Ne nadarmo je přírodní léčivá minerální voda Vincentka® označována jako „lék našich babiček“. Její pozitivní účinky na lidský organismus jsou prověřeny již stoletími. Jedinečnost Vincentky je dána vzácným spojením. Vzniká vzájemným mísením zbytkové mořské vody, pozůstatku třetihorního vrásnění země, s prostými podzemními vodami v různých hloubkách a přírodního oxidu uhličitého, který se tlačí z jádra země na povrch. Společně vytváří vyváženou kombinaci mořských solí a přírodních minerálů. Oxid uhličitý, který je ve vodě částečně absorbován, navíc k rozpouštění těchto cenných látek napomáhá.
 
Jedinečné vlastnosti Vincentky lze nyní využít i na pleť v podobě hydratačního krému a hydratačního spreje. Vincentka díky síle přírodních minerálů a minerální soli hydratuje, zklidňuje a dodává novou energii i citlivé pleti. Posiluje přirozené funkce kůže a obnovuje její přirozenou obranyschopnost.
 
Sami dobře víte, jak krásnou pleť máte u moře – mořská voda blahodárně působí na pokožku. S kosmetickými přípravky Vincentka si můžete dopřát sílu moře znásobenou čistotou naší přírody.
 
foto_hydratacni_krem.jpgVincentka hydratační krém
Kosmetický krém Vincentka® obsahuje až ze 70 % koncentrovanou léčivou minerální vodu Vincentka®. Právě vysoký obsah přírodních minerálů činí tento výrobek zcela výjimečný. Přírodní minerální sůl Vincentka po nanesení a rozetření pozitivně ovlivňujefoto_hydratacni_sprej.jpg přirozené funkce a vlastnosti kůže a obnovu přirozené ochranné kožní bariéry. Udržuje mladistvý vzhled a dobrou kondici kůže.
 
Doporučená cena: 190 Kč
 
 
Vincentka hydratační sprej
Vincentka® hydratační sprej obsahuje velmi silně mineralizovanou přírodní léčivou vodu Vincentka - zbytkovou mořskou vodu z hlubin naší země. Osvěžuje a zvlhčuje pokožku, dodává ji novou energii z přírodních minerálů. Je bez konzervačních látek, bez parfemace.
 
Doporučená cena: 65 Kč
 
Kosmetické produkty Vincentka® zakoupíte ve své lékárně.
 
 
 
Užijte si léto bez obav o svou pokožku díky čistotě české přírody!
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×