Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nožům definitivně odzvonilo: BeBe Dobré ráno přichází s novinkou BeBe Dobré ráno Mazané

Značka oblíbených snídaňových sušenek BeBe Dobré ráno přichází s dalším receptem na to, jak si užít pohodové ráno. Vyzkoušejte novinku BeBe Dobré ráno Mazané a pochopíte, proč na přípravu snídaně už nebudete potřebovat svůj nůž. S BeBe Dobré ráno Mazané navíc připravíte během chvilky vyváženou snídani, která vám bude zároveň i chutnat.

BeBe Dobré ráno Mazané, to jsou sušenky s tenkou vrstvou lahodného krému, který je buď kakaový s oříšky, anebo mléčný s příchutí medu. Křupavé sušenky BeBe Dobré ráno Mazané byly speciálně vyvinuty jako součást vyvážené snídaně, protože jsou vyrobeny z 5 vybraných druhů obilovin a obsahují minimálně 26 procent celozrnných cereálií. Dále mají vysoký obsah vlákniny, vitaminů B1, E, hořčíku a železa.
Snídejte s novými sušenkami mazaně a připravte si k nim ještě kousek ovoce, mléčný výrobek, neslazený nápoj a vyváženou snídani máte na světě. Také už nemusíte bojovat se zdlouhavým mazáním chleba či toastu, které mají ještě navíc tendenci vždy spadnout namazanou stranou na podlahu.
BeBe Dobré ráno Mazané 50 g
Skvělá snídaně pro všechny, kteří si chtějí užít příjemné ráno a ještě si vychutnat vyváženou snídani. Vybrat si můžete ze dvou příchutí: kakaové s lískovými oříšky nebo mléčné s příchutí medu.
Doporučená cena: 10,90,-
 

bebe_mazane_kakao_50g_a4_300dpi_front.jpg bebe_mazane_mleko_med_50g_a4_300dpi_front.jpg

Buďte mazané a začněte své ráno s nejmazanějšími sušenkami od BeBe Dobré ráno, u kterých byl v rámci vyvážené snídaně prokázán účinek postupného a pomalého uvolňování sacharidů po dobu 4 hodin. BeBe Dobré ráno. Energie na celé dopoledne!* Více na www.HnutiZaDobrouSnidani.cz.
Víte, že snídaně je jedno z nejdůležitějších jídel dne? Měla by poskytnout 20-25% celkového denního příjmu energie. Kompletní a vyvážená snídaně by měla obsahovat – výrobky z cereálií (jako například chléb, cereálie, nebo snídaňové sušenky), mléčný výrobek (jako například jogurt, mléko, čerstvý sýr) a porci ovoce nebo syrovou zeleninu. Důležité je také po nočním spánku nezapomenout na doplnění tekutin pro hydrataci. Jako nápoj si dejte třeba vodu, kávu nebo čaj.
*Sušenky BeBe Dobré ráno mají vysoký obsah pomalu stravitelných škrobů, což jsou pozvolna uvolňované sacharidy. Užívání výrobků s vysokým obsahem pomalu stravitelného škrobu zvyšuje koncentraci glukózy v krvi po jídle v menší míře, než je tomu u výrobků s nízkým obsahem pomalu stravitelného škrobu.
O společnosti Mondelez Czech Republic s.r.o.
Společnost Mondelez Czech Republic s.r.o. je součástí skupiny společností Mondelēz International, která je předním světovým výrobcem čokolády, sušenek, žvýkaček, bonbonů, kávy a rozpustných nápojů, jenž vznikl 1. října 2012 rozdělením společnosti Kraft Foods na dvě samostatné firmy. V současné době skupina společností Mondelēz International zaměstnává přibližně 110 tisíc zaměstnanců a své výrobky prodává ve 165 zemích světa. Mezi její nejznámější značky patří čokoláda Milka a Cadbury, káva Jacobs, sušenky Oreo a LU nebo žvýkačky Trident. V českém a slovenském portfoliu pak hrají významnou roli také značky BeBe Dobré ráno, Brumík, Fidorka, Figaro, Halls, Kolonáda, Miňonky, TUC či Zlaté. Mondelēz International působí v České republice a na Slovensku již od roku 1992. Na obou trzích je jedničkou ve výrobě sušenek a čokoládových cukrovinek, obchodní zastoupení firmy zde prodává neuvěřitelných 550 produktů pod 24 značkami a v celkem pěti továrnách, dvou obchodních jednotkách a centru sdílených služeb zde zaměstnává více než 3 tisíce lidí. V České republice začala společnost Mondelēz International fungovat pod novým názvem 29. dubna 2013.
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×