Jdi na obsah Jdi na menu
 


Novou kolekci HUDYsportu si můžete vyzkoušet i virtuálně!

19. 2. 2010

ObrazekZvažujete, že si na jaro a léto pořídíte nové a kvalitní outdoorové oblečení a nechcete ztrácet čas obcházením obchodů, porovnáváním cen a dlouhým zvažováním, co bude nejvhodnější. Máme pro vás dobrou radu. Pořiďte si novou výbavu v HUDYsportu. Z široké nabídky kvalitních produktů světových značek, které HUDYsport přináší ve své nové kolekci jaro-léto 2010, si totiž zaručeně vyberete. Zároveň si vše můžete předem prohlédnout, porovnat a také „vyzkoušet“ online – na novém webu HUDYsportu, www.hudy.cz, který nabízí např. i virtuální šatnu.

 

Zima se kvapem blíží ke konci a HUDYsport přináší novou kolekci oděvů a vybavení pro pobyt v přírodě na sezonu jaro a léto 2010. Vybírat můžete z širokého spektra funkčních oděvů, obuvi, doplňků a potřeb pro lezení, vysokohorskou turistiku a další outdoor aktivity. Svůj nový a šik outfit si můžete sestavit z kvalitních produktů značek, jako jsou the North Face, Icebreaker, Wild Roses, Millet a celé řady dalších.

 

 

Vybírejte a zkoušejte online – ušetříte čas

V HUDYsportu seženete zaručeně všechno, co pro své cesty do přírody můžete potřebovat – velmi jednoduše, vše na jednom místě. Nyní si navíc můžete veškeré oblečení, které HUDYsport nabízí ve svých kamenných prodejnách, předem podrobně prohlédnout, porovnat a „vyzkoušet“ online. Na svých nových webových stránkách www.hudy.cz totiž HUDYsport nabízí mimo jiné i speciální funkci „Šatna“.

 

 

V „Šatně“ můžete porovnávat jednotlivé produkty dle parametrů (a to, i pokud porovnáváte různé druhy produktů). A co je opravdu „cool“, do šatny si jednoduše „přetáhnete“ své vybrané zboží a můžete si ho dle libosti srovnávat, zkoušet a zjišťovat jak vám ladí barvy a celkový styl vybraných výrobků. Se správně sladěným outfitem vám pomůže i barevný filtr, který vám jednoduše zúží výběr zboží podle vaší barevné představy. Vybrané zboží si pak můžete i zakoupit v e-shopu. Pokud dáváte přednost tradiční formě, navštivte jednu z více než 30ti kamenných prodejen HUDYsport a předem vytipované zboží si ještě před nákupem vyzkoušejte, abyste měli úplnou jistotu, že vám skvěle padne.

 

 

Pár tipů z nové kolekce

 

 

PRO DÁMY:

ObrazekBunda Lady Axon Pro GTX EVO Jacket, Millet
Dámský top model firmy Millet, ve kterém můžete posunout hranice vašich možností směrem k  nekonečnému prostoru. Mezi její výhody patří: anatomický dámský střih, integrovaná nastavitelná kapuce, voděodolné zipy, odvětrávání v podpaží, nastavitelné manžety rukávů, stahování ve spodní části

Materiál: GORE-TEX® Pro Shell Titanium 3L, GORE-TEX® Pro Shell Khumbu 3L Hmotnost: 420 g (M) Velikost: XS-XL Barva: oranžová
Cena HUDYsport: 8150

 

 

 

 

 


Obrazek
Mikina Opus, Wild Roses
Celorozepínací fleecová mikina s kontrastním lemováním. V zimě poslouží jako izolační vrstva, v létě ji lze nosit samostatně.

Materiál: Thermo Stretch Hmotnost: 325 g (M) Velikost: XS-XXL Barva: růžová
Cena HUDYsport: 2990

 

 

 

 

 

 

 

ObrazekKošile Lady Zamora SS Shirt, Millet
Košile, která báječně sedí a perfektně funguje. Vděčí za to použitému materiálu, který je prodyšný a v případě navlhnutí rychle uschne.

Materiál: Drynamic Air Velikost: XS-XL Barva: modrá
Cena HUDYsport: 1150

 

 

 

 

 


Obrazek
Kalhoty Finke Fish,
Wild Roses
Moderní dámské 3/4 kalhoty vhodné na cestování a turistiku.

Materiál: 54% bavlna, 46% Polyamid Velikost: XS-XXL Barva: černá
Cena HUDYsport: 1850

 

 

 

 

 

 

ObrazekBoty Wizard, La Sportiva®
Ideální výběr pro skalnatý terén, přístup ke skalám a jiné outdoorové atkivity. Lehká, odolná, měkká bota s dobrou přilnavostí.

Svršek: jemná kůže, textilie Podšívka: síťová textilie Podešev: Frixion®AT IBS Hmotnost: 760 g (pár vel. 42) Rozsah velikostí: 37-47 v EU
Cena HUDYsport: 2550

 

 

 

 

 

Pro pány:

ObrazekBunda Alpha SL Jacket, Arc‘teryx
Bunda určená pro fanatické vyznavače rychlosti a ultralehkých materiálů. Shrnuto jednou větou, maximální funkčnost při minimálních rozměrech. Bunda má: prodloužený zadní díl, přední kapsy s nalaminovanými zipy, kapuci Speed Hood™ kompatibilní s helmou; voděodolné zipy, anatomické klíny v podpaží, jednoruční stahování spodní části.

Materiál: GORE-TEX® PacLite®2L Hmotnost: 342 g (L) Velikost: S-XXL Barva: modrá, hnědá
Cena HUDYsport: 7990

 

 

 

 

Obrazek
Košile Trekker SS Shirt,
Millet
Kdo hledá praktickou košili na treking v horkém podnebí, je na správné adrese. Za zmínku stojí zejména systém odvětrávání v přední i zadní části.

Materiál: Drynamic Soft Velikost: S-XXL Barva: šedá
CENA HUDYsport: 1290

 

 

 

 

 

ObrazekKalhoty Roc Trip Pant, Millet
Kalhoty, které svou odolností předčí už jen ocelový plech. Volný střih, doplněný spoustou prostorných kapes nás nasměruje plnou parou do přírody.

Materiál: 100% Reinforced Cotton Velikost: S-XXL Barva: šedá 
Cena HUDYsport: 1390

 

 

 

 

 

Obrazek
Boty Trango Light Low,
La Sportiva® 
Obuv zvláště vhodná pro pohyb ve skalnatém terénu, kterou ocení také vyznavači cest typu via ferrata. Podrážka FriXion poskytne maximální přilnavost.

Svršek: vodoodpudivá kůže, textilie Podšívka: antibakteriální textilie Mezipodešev: EVA MEMlex s tlumícím systémem na patě Podešev: FriXion®AT IBS Hmotnost: 900 g (pár vel. 42) Rozsah velikostí: 36-47 v EU
Cena HUDYsport: 2790

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×