Jdi na obsah Jdi na menu
 


NOVOROČNÍ PŘEDSEVZETÍ LETOS JINAK!

3. 1. 2015

gfg.jpg

Každý rok si mnoho z nás po Vánocích stoupne na váhu a pak učiní novoroční předsevzetí. Každý rok jsou v lednu plná fitness centra, držíme diety, abychom se v únoru vrátili k pohodlnějšímu životu a běžné české kuchyni.  Zkuste to jednou jinak a nechte si poradit, jak zhubnout trvale a bez jojo-efektu, aniž byste se museli týrat hlady a trávit veškerý volný čas cvičením.

U všech předsevzetí (a u těch hubnoucích zvlášť) je třeba umět vytrvat, ale ne každý má skutečně pevnou vůli a třeba i dostatek času sám pro sebe, aby to dokázal. Řešení ale není nijak složité – stačí navštívit některou z výživových poraden NATURHOUSE.

Metoda NATURHOUSE kombinuje unikátní osobní výživové poradenství, které klienti po celou dobu svého hubnutí dostávají zcela zdarma, a široký sortiment exkluzivních produktů. Výživoví poradci sestaví každému klientovi individuální dietní plán a doporučí vhodný jídelníček. Ten vychází ze středomořské kuchyně a je dostatečně pestrý, aby ani po několika týdnech nebyla strava pro klienta monotónní. „Podstatou je naučit naše klienty správně jíst a pít. Nikdo rozhodně netrpí hlady, naopak, často slyšíme, že takhle moc nikdy dřív nejedli,“ řekla dnes Věra Burešová, hlavní výživová poradkyně NATURHOUSE.

Právě poradenství zdarma může lednové předsevzetí proměnit nejen v únorové, ale i pozdější v činy. „Skoro každý má po pár dnech či týdnech slabší chvíli, kdy má pocit, že nehubne dost rychle a má chuť všechno vzdát. Ale pravidelný kontakt s výživovým poradcem mu pomůže překonat vlastní slabost a vytrvat,“ doplnila Věra Burešová. Poradce také dokáže doporučit vhodné výživové doplňky, a to díky širokému sortimentu každému klientovi přesně podle jeho potřeb. Není důležité zhubnout rychle, ale trvale, a to bez skutečné proměny jídelníčku doplněné mírným pohybem nejde.

Nedávejte si další předsevzetí, která nemyslíte vážně. Navštivte některou ze 70 výživových poraden NATURHOUSE a zhubněte doopravdy.

 

O NATURHOUSE
NATURHOUSE je mezinárodní síť 2000 výživových poraden ve 40 zemích světa, díky kterým se podařilo snížit hmotnost více než 4 000 000 lidí. Základem úspěchu společnosti je osobní výživové poradenství zdarma, dlouhodobá práce s klientem a široký sortiment exkluzivních produktů. V ČR byla první poradna NATURHOUSE otevřena v roce 2008  v Č.  Budějovicích, v současnosti u nás působí 70 poboček, v kterých našlo pomoc již 100 tisíc klientů. NATURHOUSE vyvinul více než 150 originálních postupů redukce hmotnosti, které podporuje vlastními unikátními potravinovými a dietetickými doplňky. Podrobnější informace: http://www.naturhouse-cz.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×