Jdi na obsah Jdi na menu
 


Novinka v péči o poškozené vlasy

1. 8. 2011

Bes Silkat Nutritivo Regenerační maska na poškozené vlasy

Bes Silkat Nutritivo je intenzivní regenerační krém na suché, odbarvené a velmi silně narušené vlasy. Tento zábalový výživný krém je obohacený o ABC Bio Chelát 5 a lněné semínko. Svým výjimečným složením se doporučuje na vlasy narušené trvalou permanencí, barvením, odbarvováním a na velmi suché a poškozené vlasy. Maska se dodává ve 250 ml balení a v 500ml balení.
 
Využijte nyní akční nabídku 3+1 ZDARMA na nákup tohoto zboží.
 

nepojmenovany-1.jpg

 

Použití: Balzám naneseme na vlhké vlasy, necháme 4-5 minut působit a důkladně opláchneme teplou vodou.
Složení:Voda / demineralizovaná voda, cetrimonium chlorid, myristil alkohol, ceteryl alkohol, parfum / vůně, propylenglykol, kyselina citronová, hexyl Cinnamal, saccharomyxes / křemíku kvasit, saccharomyxes / hořčík kvasit, saccharomyxes / železo kvasit, saccharomyxes / měď kvasit, saccharomyxes / zinek kvasit, benzyl salicylát, 3-cyklohexenu carboxaldehyde Hydroxyisohexyl, Hydroxycitronellal, linalool, citonellol, cinnamyl alkohol, benzyl alkohol, eugenol, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone, methzlparaben, ethylparabenu nedochází k oddělení, propylparaben, Butylparaben, amodimethicone, oliveglycerides C16.18 triglyceridů, trideceth-6, linumusitatissimum extrakt.
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×