Jdi na obsah Jdi na menu
 


Novinka Ambi Pur Gel Crystals – nové elegantní vůně v dekorativním obalu

24. 11. 2009

 

Pokud vítáte věci, které zvládnou plnit hned několik funkcí najednou, zcela určitě oceníte novinku od Ambi Puru. Zbrusu nové gelové osvěžovače Ambi Pur Gel Crytals v sobě totiž snoubí tradiční praktičnost s podmanivou elegancí – provoní váš byt svěží vůní, která neutralizuje pachy, a zároveň se stanou zajímavou ozdobou interiéru. Originální osvěžovač Ambi Pur Gel Crytals skrývá třpytivé gelové kuličky plné vůně v oblé nádobce a je k dostání ve dvou variantách: Rose & Orchid nebo Eucalyptus & Lime.

 

Nové osvěžovače Ambi Pur Gel Crystals vás nadchnou netradičním a elegantním vzhledem. Základ tvoří desítky průzračných gelových kuliček, umístěných v elegantní plastové nádobce, které se při pohybu přelévají a ve světle se krásně třpytí. Kuličky jsou parfémované a postupně uvolňují jemnou vůni neutralizující pachy. Pokud si přejete vůni zintenzivnit, jednoduše s kuličkovou náplní zatřesete.

 

Ambi Pur Gel Crystals Rose and Orchid je – jak již název napovídá - barevně i parfémově laděná do „růžova“. Interiéru propůjčí jemnou květinovou vůni růží a orchidejí. Přenese vás do bohatě rozkvetlé zahrady plné pestrých květin a ve vzduchu poletujících okvětních plátků. Kuličky jsou průzračné a růžové.

Obrazek

 

 

Ambi Pur Gel Crystals Ecalyptus & Limeš domov provoní svěžím až ovocným parfémem s nádechem citrusů a eukalyptu. Kuličky mají zelenomodrý nádech.

Obrazek

 

 

Podlehnete-li kouzlu nových gelových dekorativních osvěžovačů Ambi Pur, můžete se spolehnout, že u vás doma udrží stálou vůni po dobu 6-8 týdnů. Stačí ho jednoduše vystavit na vhodné místo do prostoru, kde ho můžete obdivovat (a kde k němu nemohou nenechavé ruce vašich dětí nebo domácí mazlíčci) a odstranit fólii, která kryje otvory uvolňující vůni.

 

Výrobky Ambi Pur Gel Crystals jsou k dostání ve všech prodejních sítích. Doporučená MOC je 59,90 Kč

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×