Jdi na obsah Jdi na menu
 


NOVÉ DIGITÁLNÍ FOTORÁMEČKY HYUNDAI

ORIGINÁLNÍ DOPLŇKY DO BYTU I KANCELÁŘE

Chcete ozvláštnit svou domácnost nebo kancelář? Dodejte jí kus své osobnosti! Digitální fotorámečky s elegantním designem se stanou působivou součástí interiéru. Připomenou vám navíc radostné chvíle, které jste strávili v okruhu vašich nejbližších. Fotorámeček je také ideálním dárkem nejen pod vánoční stromeček.
 
Jedním z rozlišovacích rysů digitálních fotorámečků Huyndai je vizuální podoba. Frekventovaný je model s obdélníkovým tvarem, úhlopříčkou displeje 8" a zabudovanými reproduktory. Barevné provedení bývá černé, nebo bílé. Součástí digitálních fotorámečků je mnohdy ukazatel hodin, kalendář a budík. Užitečná je také funkce světelného senzoru, který automaticky nastaví jas. Samozřejmostí každého modelu fotorámečku je podpora rozmanitých druhů paměťových karet.
 
5 NOVÝCH MODELŮ PRO KAŽDOU OSOBNOST
 
3.jpgRadost v elegantním rámečku
 
Fotografie dokonale vyniknou na 10,1" LCD displeji s LED podsvícením modelu Hyundai LF 510 D. Punc jedinečnosti dodá každému snímku černé rámování. Minimalistický model obsahuje USB vstup a podporujte paměťové karty jako Memory Stick, MMC, SD Card, SDHC. Přehrává rozmanité formáty, například JPG, AVI či MP3. Vyjímá se poměrem stran 16:9 a rozlišením 1024 x 600 pxl.
 
Model Hyundai LF 510 D je k dispozici již od 1 989,- Kč.
 2.jpg
Příjemný společník na cesty
 
Chystáte-li se na služební cestu, nebo rodinnou dovolenou, nezapomeňte si přibalit fotorámeček Hyundai LF 630 D. Model SLIM je ideální do každé kabelky, a to díky ultra tenkému provedení 6 mm a úhlopříčce LED displeje 6". Příjemné prohlížení potom zajistí světelný senzor, který automaticky nastavuje jas. Model umožňuje využití budíku a kalendáře. Samozřejmostí je také ukazatel aktuálního času.
 
Model Hyundai LF 630 D je k dispozici již od 989,- Kč.
 
3.jpgOsvěžení interiéru ve dvou barvách
 
Stylovou variantu představuje fotorámeček Hyundai LF 830 DB. Ultra tenký 6 mm SLIM model obsahuje zabudovaný reproduktor a umožňuje vstup pro SD a SDHC karty. Fotografie si lze prohlížet na 8" LED displeji s poměrem stran 4:3. Trendy model lze použít také jako hodiny, budík či kalendář.  
 
Model Hyundai LF 830 DB je k dispozici ji od 1 489,- Kč.
4.jpg 
Jemnější variantu předchozího modelu digitálního fotorámečku představuje Hyundai 830 DW. Odlišuje se bílým barevným provedením. Ostatní parametry jsou totožné s černou variantou Hyundai LF 830 DB.
 
Model Hyundai 830 DW je k dispozici již od 1 489,- Kč.
 
5.jpgMobilní pohyblivé album
 
Představitelem digitálního fotorámečku SLIM je také Hyundai LF 860 D. Model umožňuje prohlížení fotografií na oblíbeném 8" LCD displeji s LED podsvícením. Poskytuje vstup pro SD a SDHC karty. Dokáže přitom pojmout kapacitu až 32 GB.
 
Model Hyundai LF 860 D je k dispozici již od 1 289,- Kč
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×