Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nová značka, se kterou ušetříte!

30. 3. 2010

Doléhá na vás ekonomická krize? Přemýšlíte, kde byste mohli ušetřit? Pokud ano, zajděte si na nákup do Penny Marketu. Tento řetězec totiž představil novou značku PR!CE, která ušetří obsah vaší peněženky. Produkty PR!CE jsou o dost lacinější než stejné produkty jiných značek. Nízké ceny však není dosaženo „ošizením“ produktu, ale zlevněním jeho obalu. Pokud si tedy zakoupíte výrobek PR!CE, ušetříte i několik korun.

Pokud máte omezený rozpočet, tato značka je přesně pro vás!

„Řada PR!CE se vyznačuje jednoduchým designem, který sám o sobě evokuje úsporu nákladů. Výrobky této řady jsou tak snadno odlišitelné od ostatního sortimentu na prodejnách, což zákazníkovi umožňuje snadnou orientaci. PR!CE vykazuje již v prvních týdnech od zavedení pozitivní vývoj a pozitivní reakce zákazníků,“ uvedl David Kolář, vedoucí marketingu a komunikace.

PR!CE šetří na obalu, ne na obsahu

ObrazekLevná svačinka
Pokud si chcete pořídit levnou svačinku nebo používáte tavený sýr na vaření, sáhněte po taveném sýru PR!CE. 100 g pořídíte za 9,90 Kč.

 

 

Obrazek
Jemný pomazánkový krém PR!CE za 11,90 Kč (200 g) můžete využít spolu se zeleninovou oblohou na oblíbeném pečivu nebo jako základ do nejrůznějších pomazánek.

 

 

 

ObrazekPokud máte rádi bílé nízkotučné jogurty, u PR!CE nepoznáte rozdíl od jiných značek. Rozdílem je ale cena. Nízkotučný jogurt PR!CE koupíte za 3,90 Kč (150 g).

 

 

 

 

Obrazek
Úsporné vaření
Pokud ve vaší kuchyni používáte kysanou smetanu, určitě vyzkoušejte tu od značky PR!CE, 175 g 10% smetany zakoupíte za pouhých 6,50 Kč.

 

 

 

ObrazekVečeře za babku
Na rychlou večeři můžete zvolit kuřecí párky. 1 Kg těchto párků vás vyjde na 49,90 Kč, takže pokud je pro vás důležitá cena, sáhněte po PR!CE.

 

 

 

 


Sladká tečka
Pokud rádi mlsáte, vyzkoušejte kakaové či oříškové oplatky. Pod značkou PR!CE zakoupíte 200 g za 12,90 Kč.

Obrazek

 

ObrazekMyjte levně
Běžný prostředek na mytí nádobí s citronovou vůní pořídíte pod značkou PR!CE za pouhých 9,90 Kč (1 litr)

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×