Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nová Margot s ananasovými kousky - dejte si svůj kousek exotického ráje!

Pomalu se blíží léto a všichni už jsme občas v duchu někde na dovolené. Pokukujeme po nabídkách cestovních kanceláří a sníme o bílém písku, palmách a průzračném moři. Nečekejte až na letní dovolenou - svůj kousek exotického ráje si můžete vychutnat již nyní. Nová limitovaná edice Margot s ananasovými kousky vás v mžiku přenese do vysněné prázdninové destinace.

1.jpgDlouhodobě nejoblíbenější značka čokoládových tyčinek u nás je od 1. května na trhu ve zcela nové, limitované edici s chutí ananasu. Margot s ananasovými kousky zachutná jak milovníkům klasické Margot, tak objevitelům nových exotických chutí. Vaše oblíbená tyčinka s kokosovou příchutí s tradičním rumovým nádechem teď ještě více zachutná tropickým rájem. Ananasové kousky potěší vaše smysly a navodí atmosféru podvečerního posezení v palmovém háji s výhledem na slunce zapadající za obzor. Vychutnejte si svěží kombinaci ananasu s kokosem a užijte si kousek léta už teď.
Známá značka a léty prověřená kvalita v kombinaci s novým a neotřelým chuťovým zážitkem – to je nová Margot s ananasovými kousky. Poznáte ji i podle nepřehlédnutelného obalu. Klasická modrá barva tyčinek Margot je doplněna zářivě žlutou. Obal tak evokuje slunečné letní dny u azurového moře.
Užijte si s Margot krásné jaro plné prosluněných dní s vůní dálek! A neváhejte, šance na jedinečný chuťový zážitek je časově omezená. Doporučená maloobchodní cena Margot s ananasovými kousky, prodávané v balení po 90 g, je 15,90 Kč.
O Orionu a Nestlé:
Tradiční značka cukrovinek Orion patří největší potravinářské společnosti světa Nestlé, založené již roku 1866. Nestlé zaměstnává více než 280 000 zaměstnanců ve 443 závodech 81 zemí. Na českém trhu působila již mezi lety 1890 až 1948, ale její moderní historie u nás se datuje od roku 1992, kdy se stala strategickým partnerem privatizace Čokoládoven, a.s. V současnosti má v České republice dva závody: ZORA v Olomouc a SFINX Holešov. Právě závod ZORA, založený již v roce 1898, je místem, kde jsou vyráběny populární tyčinky Orion. Nestlé dodává na český trh také další populární značky potravin, například Maggi, Nescafé, Granko, Bon Pari, či Mövenpick, dále kojeneckou a dětskou výživu Nestlé, klinickou výživu a také krmivo pro zvířata značek Purina-one, ProPlan, Friskies či Gurmet.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: diskuse

(Dominika, 18. 3. 2013 10:28)

Buďte zdrávi. Mám pro Vás tip, je to revoluční metoda výdělku peněz, ideální na jaro, když je večer hodinka času!! Já si takto přivydělávám již od ledna a je to perfektní :-) Milionářka přes noc se ze mě sice nestala, ale i tak toho využívám na maximum.. Je to z návodu www.CervenaCerna.cz

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×