Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nevíte si rady s výběrem dětských knih? Pomůže chatbot!

egbot.jpgV záplavě knížek pro děti někdy není lehké se zorientovat a najít přesně tu pravou, která oslní malého knihomola. Rodičům i všem ostatním nyní může pomoci speciální technologická novinka, tzv. Chatbot. Toho pro své zákazníky zprovoznilo nakladatelství Egmont a pojmenovalo ho Egbot. S Egbotem si můžete o tipech na správný knižní dárek popovídat na facebookovém profilu nakladatelství, přímo v jeho messengeru.

Ač je chatovací robot čerstvým výkřikem moderní technologie, kterou firmy v České republice teprve opatrně zkoušejí, jeho použití snad ani nemůže být jednodušší. Egbot, ztvárněný jako malý vánoční skřítek, poradí s výběrem knih pro děti od 3 let na základě jednoduchých kritérií jako věk, pohlaví nebo záliby či oblíbené filmy a seriály. A rád doporučí také něco navíc – knížku omalovánek, aktivit nebo her s podobnou tematikou. Egbot tak zúží nabídku knih na ty skutečně relevantní a nabídne i alternativní a doplňkové zboží. Výběr vhodné knihy pod stromeček s ním bude zkrátka hračka a zábava!

 

Od Egbota navíc každý obdrží i speciální kód do e-shopu albatrosmedia.cz. Po jeho uplatnění získáte slevu 25 % na celý nákup a k tomu poštovné zdarma navrch.

Službu můžete využívat od 6. listopadu do půlky prosince.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×