Jdi na obsah Jdi na menu
 


NESTLÉ – FITNESS CEREÁLIE – KVALITNÍ SNÍDANĚ PRO KVALITNÍ DEN!

20. 3. 2007

Snídaně je pro naše zdraví velice důležitá. Tělu dodá potřebnou energii, má vliv na naši fyzickou i psychickou kondici. Všichni to víme. Prarodiče a rodiče nám to v dětství neustále opakovali. Přesto jsou, podle odborníků, naše ranní stravovací zvyklosti velmi neuspokojivé. Statistiky hovoří jasně – v naší zemi nesnídají přibližně dvě třetiny obyvatel. A kdy jste se naposledy v klidu nasnídali vy? Nebo, lépe řečeno, kdy jste se naposledy vůbec nasnídali? Mnozí z nás nesnídají, protože se snaží zhubnout, jiní protože to ráno jednoduše nestíhají. Přitom snídaně by měla tvořit 25% denního příjmu energie. Člověk bez snídaně má většinou o to větší chuť na oběd nebo v horším případě až na večeři. Také má tendenci se přejídat nebo pojídat průběžně během dne různé nezdravé „mlsy“.

Poradíme vám, jak se zdravě nasnídat a tím si zajistit dostatečný příjem vitaminů, vlákniny a minerálů. Vyzkoušejte snídaňové celozrnné lupínky od NESTLÉ. Pochutnáte si, nastartujete metabolismus a budete mít dobrý pocit, že jste udělali něco pro své zdraví.

CEREÁLIE FITNESS jsou chutné a kvalitní celozrnné lupínky, které obsahují 9 druhů vitaminů (E, C, B1, B2, B6, B12, niacin, kyselina pantotheová, kyselina listová), mají nízké procento tuku a vysoké procento vlákniny (5,1 %). Tyto lupínky jsou rovněž bohaté na vápník a železo. Jsou určeny lidem, kteří žijí aktivním životem a dbají na zdravou výživu.  Dáváte-li přednost sladší snídani, ochutnejte celozrnné cereálie FITNESS OVOCNÉ s vybraným ovocem (25,6 %) nebo FITNESS ČOKOLÁDOVÉ obsahující cereálie částečně namáčené v lahodné čokoládě. Obě varianty poskytnou vašemu tělu 8 druhů vitaminů, vlákninu, vápník a železo.

K přípravě snídaně z cereálií od NESTLÉ nebudete potřebovat více než jen pár minut. Stačí je nasypat do misky a zalít mlékem, jogurtem či džusem. Pokud si hlídáte štíhlou linii, doporučujeme vám nízkotučné varianty mléka či mléčných výrobků.

ObrazekFITNESS CEREÁLIE S  VITAMÍNY A MINERÁLY
obsahují 9 vitamínů, minerály, vápník a vlákninu

NÁŠ TIP: denní porce (30g + 125 ml odtučněného mléka obsahuje pouze 0,5g tuku a 647 kJ / 152 kcal)

Baleni: 250 g
DMOC: 39,90 Kč

Balení: 375 g
DMOC: 49,90 Kč

K dostání v hypermarketech, supermarketech a DM drogeriích

FITNESS CEREÁLIE S OVOCEMObrazek
obsahují 8 vitamínů, minerály, vápník a vlákninu

NÁŠ TIP: denní porce (40g + 125 ml odtučněného mléka obsahuje pouze 0,9g tuku a 784 kJ / 185 kcal)

Balení: 300 g
DMOC: 49,90 Kč

K dostání v hypermarketech, supermarketech a DM drogeriích

Obrazek

FITNESS CEREÁLIE S ČOKOLÁDOU
obsahují 8 vitamínů, minerály, vápník a vlákninu

NÁŠ TIP: denní porce (30g + 125 ml odtučněného mléka obsahuje pouze 1,7g tuku a 676 kJ / 160 kcal)

Balení: 300 g
DMOC: 59,90 Kč

K dostání v hypermarketech, supermarketech a DM drogeriích

Více informací naleznete na: www.nestle.cz; www.cerealie.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×