Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nejlepší novinka a ideální osvěžení na léto: Pickwick Švestky s vanilkou a se skořicí

21. 6. 2009

Obrazek

Pickwick, který je synonymem pro kvalitní a lahodné čaje, opět zabodoval. Na podzim roku 2008 uvedl na trh ovocnou novinku – Pickwick Švestky s vanilkou a se skořicí. Netradiční a podmanivá chuťová kombinace tohoto čaje si české zákazníky naprosto získala, takže jí v nedávné soutěži Volba spotřebitelů udělili titul Nejlepší novinka. Pokud nový Pickwick Švestky s vanilkou a se skořicí ještě neznáte, neváhejte – skvěle chutná i vychlazený, a poslouží tak jako zdravé osvěžení v letních dnech.
Léto je konečně v plném proudu a jako každý rok s ním přišlo i horké počasí, které nás přirozeně nutí pravidelně doplňovat tekutiny. Doslova ideální lék na letní žízeň přináší značka Pickwick se svou novinkou roku 2009 – čajem Pickwick Švestky s vanilkou a skořicí.
Neobvyklá, vynikající chuť a tradiční kvalita vysloužila čaji Pickwick Švestky s vanilkou a skořicí prestižní ocenění „Nejlepší novinka“ v soutěži Volba spotřebitelů, která každoročně oceňuje inovativní výrobky a v níž o vítězích rozhodují sami zákazníci.
Čaj Pickwick Švestky s vanilkou a skořicí můžete zakoupit ve všech hypermarketech a supermarketech.  Doporučené MOC jednoho balení čaje je 33,90 Kč.

Více informací o čajích Pickwick najdete na webových stránkách www.pickwick.cz

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×