Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nejlepší dárek k Vánocům? Elektronika a spotřebiče

25. 11. 2011

Říká se, že věci do domácnosti jsou sice praktickým dárkem, ale příliš nepotěší. Když žena dostane třeba žehličku, znamená to pro ni jen připomenutí každodenních povinností. Pokud na to ale půjdete chytře, můžete v prodejnách elektro sehnat ten nejlepší dárek pod sluncem! Tedy pod stromečkem…

PRO NI
Filtrační konvice na vodunepojmenovany-1.jpg
Udělejte radost partnerce a zároveň i sobě: kupte jí filtrační konvici Hyundai Aqua Optima. Ona bude moci pít chutnější a čistější vodu z kohoutku a vy už nebudete muset tahat těžké balíky balených vod. A navíc oproti balené vodě ještě ušetříte.
Tato filtrační konvice odstraňuje nečistoty z vody z kohoutku. Snižuje obsah herbi¬cidů, pesticidů, chlóru, těžkých kovů a předchází tvorbě vodního kamene v kuchyňských spotřebičích. Teplé i studené nápoje jsou pak chutnější. Díky slim designu se konvice snadno vejde do dveří lednice.
Koupí této konvice navíc přispějete na projekt „Voda do etipských škol“ pod záštitou společnosti Člověk v tísni a značky Hyundai s výrobkovou řadou filtračních konvic. Díky každé prodané konvici Hyundai Aqua Optima získá jedno dítě v Etiopii čistou vodu na jeden měsíc.
Konvici Hyundai Aqua Optima zakoupíte od 499 Kč. Vybrat si můžete ze čtyř modelů.
 
Meteostanice
nepojmenovany-2.jpgPokud vaše partnerka každé ráno zdlouhavě řeší, co si dnes obléknout, darujte jí meteostanici, která jí poradí nejenom s tím, kolik vrstev oblečení bude zrovna potřebovat. Zajímavým nápadem je meteostanice, která zároveň funguje jako fotorámeček. Hyundai WSC 2032 má barevný displej s úhlopříčkou 17 cm, který zobrazí nejen údaje o vnitřní a venkovní teplotě, vlhkosti nebo třeba fázích Měsíce, ale také vaši oblíbenou fotku, kterou do přístroje nahrajete přes USB vstup.
Doporučená cena: 2.499 Kč.nepojmenovany-3.jpg
Pokud vám postačují jen klasické funkce meteostanice, avšak hledáte raději trochu výraznější vzhled, díky němuž bude meteostanice hezkým doplňkem do barevně sladěného interiéru, zkuste typ Hyundai WSC 2909. Je k dostání v pěti barvách: výrazně zelené, oranžové, bílé, černé a červené. Kromě venkovní a vnitřní teploty zobrazuje také vlhkost vzduchu a předpověď počasí pomocí ikon.
Doporučená cena: 999 Kč
 
nepojmenovany-4.jpgElektrická vyhřívací deka Hyundai BHB120
Pokud je vaší partnerce nebo třeba mamince či babičce stále zima, pořiďte jí praktickou elektrickou vyhřívanou deku Hyundai BHB120, na níž lze nejen spát, ale je vhodná i pro přikrývání. Je vyrobená z příjemného polar fleecu a na výběr má tři teplotní stupně v rozmezí 30 až 60 stupňů. Samozřejmostí je dálkové ovládání. Deku lze bez problémů prát dokonce i v pračce. 
Doporučená cena: 999 Kč.
 
Robotický vysavač Ecovacs
Uklízení, to je činnost, kterou většina z nás neřadí mezi své koníčky, ale bohužel je nutná. Modernizace a vývoj v elektronice postupuje velmi rychle a i pro naše domovy se objevil pomocník, který se jmenuje robotický vysavač. Tento krásný vánoční dárek navíc i skvěle doplní interiér domova a vy získáte čas sami pro sebe. Robotický vysavač uklízí i ve vaší nepřítomnosti, každý den, po úklidu se vrátí do nabíjecí stanice, kde je po nabití opět připraven na úklid. Ke každému vysavači získáte jako dárek dámské luxusní cestovní zavazadlo na kolečkách vhodné i do kabinového prostoru letadla.

nepojmenovany-6.jpg

Doporučená cena: od 6 990 Kč.
 
PRO NĚHO
Vinotéka
nepojmenovany-7.jpgChcete pro svého drahého stylový dárek? Pokud je váš partner příznivcem kvalitního vína, věnujte mu vinotéku Hyundai, díky které bude mít jeho oblíbené víno ideální teplotu. Vybírat můžete z 5 modelů s kapacitou od 12 do 32 lahví. Vinotéky Hyundai jsou svými rozměry vhodné i do menších bytů. Nemusíte se bát, že by byly hlučné - zajišťují tichý provoz. Vyšší modely jsou navíc vybaveny funkcí „dual zone“, díky které si můžete nastavit dvě rozdílné teploty pro jednotlivé zóny - pro bílé a červené víno.
Doporučená cena: od 2 799 Kč.
 
Retro rádio
nepojmenovany-8.jpgPokud miluje zajímavé solitéry, pořiďte mu jedno z řady rádií Hyundai Retro Style inspirovaných modely z dvacátých až sedmdesátých let. Vybírat můžete mezi nostalgickým gramofonem s klasickou troubou, klasickým radiopřijímačem, ale i přehrávačem desek a zároveň CD. Retro obal v nepojmenovany-9.jpgsobě ukrývá moderní technologii. Na přístrojích je USB výstup, díky kterému můžete z historických přehrávačů z opravdového dřeva poslouchat i oblíbené MP3 či funkce RIP.
Doporučená cena: od 1299 Kč.
 
 
 Víceúčelový zastřihovač 4v1, Hyundai HC 420
nepojmenovany-10.jpgAby byl muž stále okouzlující, pořiďte mu víceúčelový zastřihovač Hyundai HC 420. Obsahuje nástavce pro stříhání vlasů či vousů, pro holení i pro stříhání
chloupků v nose a uších. To vše je přehledně uloženo v přiloženém stojánku. Napájení zajišťuje akumulátor NiMH o napětí 2,4 V, který umožní na jedno nabití až půlhodinový provoz.
Doporučená cena: 599 Kč.
 
NEJEN PRO DĚTI
Přenosný DVD přehrávač nepojmenovany-11.jpg
Aby děti na dlouhých cestách nezlobily, dejte jim s sebou přenosný DVD přehrávač GoGEN PDXD 962 se zabudovaným digitálním tunerem. Uvidíte, že budou nadšené! Pouštět si mohou filmy na DVD, ale i CD nebo uložené na „flešce“. A díky tomu, že přehrávač v sobě ukrývá i automaticky laděný DVB-T digitální tuner, můžete jim pouštět i jejich oblíbený televizní program, třeba i doma, až se zase budete přít o to, co si pustit v televizi. Stejně tak si přehrávač mohou brát na víkend k babičce nebo na dovolenou. Přístroj má otočnou LCD obrazovku s úhlopříčkou 23 cm a součástí balení je také dálkové ovládání i přenosná brašna s možností uchycení na sedadlo automobilu. Zcela jistě ho oceníte i vy.
Doporučená cena: 3499 Kč.
 
Jednička do dětského pokoje či ložnice
nepojmenovany-12.jpgTenká LED televize Hyundai LLH 26924 DVDR menších úhlopříček se zabudovaným štěrbinovým DVD přehrávačem, který si poradí s muzikou v MP3, fotografiemi a videi téměř ve všech formátech, bude ideálním společníkem pro děti do jejich pokojíků či vaší ložnici. Potěší, že přehrávač nemá problém ani s vypálenými disky a televize přehraje i vše z „flešky“. Pro teenagery poslouží i jako monitor k počítači nebo notebooku. Unikátní je funkce PVR Ready, která umožňuje nahrávat digitální vysílání z televize přímo na „flašku“ nebo připojený hard disk stisknutím jediného tlačítka! Tímto dárkem zcela jistě potěšíte nejen svého potomka!
Doporučená cena: od 4799 Kč
 
PRO PRARODIČE
Keramická rychlovarná konvice nepojmenovany-13.jpg
Pokud vaše babička pořád ohřívá vodu na kamnech či sporáku a za žádnou cenu se nechce svého zvyku vzdát, možná ji přesvědčí bezkabelová keramická konvice Hyundai. Keramické konvice jsou k dostání ve dvou variantách s označením VKC 751 a 748 s krásným starožitným designem. Pěkně se bude vyjímat nejen doma, ale třeba i na chaloupce. Objem až 1 litr.
Doporučená cena: 999 Kč
 
Domácí zahradník
nepojmenovany-14.jpgTaké vaše babička občas zapomene zalít květiny a pak se diví, proč jí neustále usychají? Pořiďte jí meteostanici Hyundai WS 2061 Garden se zahradnickou funkcí, jejíž součástí jsou dvě čidla vlhkosti (vypadající jako decentní zelené vajíčko), která se zapichují do květináče a dokáží rozpoznat vlhkost půdy. V případě nedostatečné závlahy se přihlásí zvukovým a světelným signálem.
Doporučená cena: 1599 Kč.
 
Masážní přístroj na nohy nepojmenovany-15.jpg
Unaveným nohám krásně uleví masážní přístroj Hyundai FM 838. Nabízí bublinkovou masáž, teplou lázeň nebo vibrační program, a obsahuje přes 400 stimulačních bodů, které zlepšují prokrvení pokožky a podporují krevní oběh. K dostání ve dvou barevných provedeních – modrém a růžovém.
Doporučená cena: 850 Kč
 
Automatický měřič krevního tlaku na paži BPM 600
Jestli mají vaši prarodiče problémy s tlakem, určitě uvítají automatický měřič krevního tlaku Hyundai BPM 600. Jeho používání je velmi snadné – stačí natáhnout pružnou manžetu na paži a zmáčknout správné tlačítko. Moderní LCD displej potom zobrazí hodnoty systolického a diastolického tlaku i puls. Přístroj si navíc dokáže zapamatovat data dvou různých osob. Ideální dárek…
Doporučená cena: 1390 Kč
 
Rodinná fotografie
nepojmenovany-16.jpgKrásným dárkem nejen pro prarodiče bude společná fotka celé rodiny. Když ji navíc vložíte do elektronického fotorámečku Hyundai LF 280D, budou nadšeni. Do rámečku s osmipalcovou obrazovkou (20 cm) můžete vložit nejrůznější typy paměťových karet, ale i flash disk, na něž v počítači nahrajete celé fotoalbum, takže se babička s dědou mohou každý týden radovat z jiné fotky. Měnit si ji můžou jednoduše přes dálkové ovládání.
 
Doporučená cena: 2490 Kč

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×