Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nechte se unést na vlně překvapivých ovocných kombinací nových čajů Pickwick

24. 11. 2009

Přivítejte chladný podzim ve velkém stylu! I když je venku nevlídno, zataženo a prší, není nutné podléhat melancholii. I podzim je možné pořádně si užít. Nechte se unést na vlně překvapivých letních ovocných kombinací ve zbrusu nových čajích Pickwick. Šálek lahodného ovocného čaje se zaručeně originální ovocnou chutí nedá zapomenout na úžasné letní zážitky a zároveň povzbudí v nastupujících studených dnech a sychravém podzimním počasím.

 

Pickwick překvapuje novými ovocnými čaji

 

Máte rádi milá překvapení? Přidejte k nim jedno ve skrze lahodné. Pickwick Kouzlo ovoce přináší nové a neotřelé variace ovocných chutí. Okořeňte si s nimi přicházející podzim. Užijete si příjemné chvíle odpočinku a vychutnáte letní souhru ovoce v čajích, které Vám vykouzlí úsměv na tváři.

 

Pickwick Kouzlo ovoce - Broskev s jahodou

Chuť aromatické nazlátlé broskve a šťavnaté jahody se jedinečným způsobem snoubí v ovocném čaji Pickwick - Broskev s jahodou. Tato kombinace v létě zrajícího ovoce navnadí vaše chuťové pohárky a povzbudí a zahřeje i v období studených podzimních dnů.

Obrazek

 

Pickwick Kouzlo ovoce – Granátové jablko s borůvkou

Velmi mile překvapí i ovocná souhra v čaji Pickwick – Granátové jablko s borůvkou. Dokonale se v něm propojily chutě horkokrevného granátového jablka a divoké borůvky z hloubi chladivého lesa. 

Obrazek

 

Čaj v novém kabátě

Čaje Pickwick navíc nyní najdete v nových obalech s praktickým odklápěcím víčkem pro snadnější používání!

 

Ovocné čaje Pickwick Broskev s jahodou a Pickwick Granátové jablko s borůvkou můžete zakoupit ve všech hypermarketech a supermarketech. Doporučená maloobchodní cena jednoho balení (20 sáčků) je 36,90 Kč.

 

Více informací o čajích Pickwick najdete na www.pickwick.cz

 

Věděli jste, že…

Ovocné čaje nemají, na rozdíl od čajů černých či zelených, původ v čajovníku. Jedná se o směsi sušeného ovoce a bylin. Tyto čaje jsou velmi oblíbené, protože neobsahují tein, kofein ani žádné jiné povzbuzující látky a proto jsou vhodné pro všechny, včetně dětí.

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×